Yatakta böcekler, örümcekler gördüm. Evde dolaşan gölgeler
S.a öncelikle çocukluğumda gece uyurken yatakta böcekler örümcekler gündüz gözüyle eve doluşan gölgeler görürdüm babam gelir okurdu öyle geçerdi ayrıca yıllardır ailecek hep bı sıkıntı halindeyiz işlerimiz hep ters gitmekte elimizi neye atsak kuruyor çok ileri derecede inşaat işleri yapıyoruz 4 kardeşiz yıl sonu bakıyorum mesela totalde 1 milyon bı döngü olmuş iş yapılmış ama nasıl oluyorsa ekmeğe muhtaç duruma geliyoruz sürekli bı aksilik terslik olmadık yerlerden zararlar olacak işlerin son dk da hiç sorun yokken tamamen ters dönmesi gibi beş altı yıl önce bı hoca var ona gittim ofisinde bakım yaptırdım kıbleye doğru ayakta bekledim yanımda bana 21 defa sübhanallah okumamı söyledi sesli kendiside saydı gözlerimi kapadım göz kapaklarım istemsizce şiddetli bir şekilde titremeye başladı kontrol ondaydı bilincim yerinde ama hareket edemiyorum hoca yanındaki varlığa Süleyman hoca hastada büyü musallat v.s varsa hastayı geriye doğru çek sağa sola doğru çek diye komut veriyordu ve beni çeken bişey vardı çekme dediğim adım olarak değil esnetmek düşecek gibi olmak hebais varlık var dedi ismini de söylemişti hatırlamıyorum bana bı sürü okuma verdi ama çok fazla beş vakit okumayla bitecek bişey değil zaten okuyamadım hepsini 21 gün okuyabildigim kadarıyla okudum gittim hepsini okumamissin ama geçmiş bı 21 gün daha yarisi kadar devam et biseyin kalmaz tekrar gelmene gerek yok dedi gönderdi bu okumalar esnasında 21 gün çok kabuslar gördüm son günlere doğru geçti neyse böcek örümcek görmeleri bitti ama herşeyin ters gitme durumu aynı sürekli de artıyor en son 2017 yılı içerisinde 2 tane ofis 1 de dükkan kapattım şimdide iş yapıyoruz ama ne borclarimi odeyebiliyorum nede kafamı toplayabiliyorum kendimi toplayabilsem isleride toparliycam fakat öyle bı bosluktayim ki ne yapacağımı bilmiyorum önceden sıkıntılı bir durum olduğunda kafamda planlar düşünceler olurdu mücadele ederdim şimdi o bile yok başka bı hocayada bakım yaptırmıştım o da büyü yapılmış bağlılık var iki kadın tarafından evinize su serpilmiş demişti işlem yaptirmadım sizce ne yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
|