Alıntı:
Hakan346043 Nickli Üyeden Alıntı
Bu söylediklerinizi uygulıycam büyü bende degil eşimde tutmuş 3 4 hocaya gittik aynısını söyledi eşim inanmadı eşimle çok tartıştık şimdi geri barışıcagını düşünmüyorum tekrar barışması için çok şey yaparım bi öneriniz varmı bunun için de belliki çok bilgili birisisiniz
|
11 adım duasını tekrar öneriyorum eşinizin üzerindeki müsibetin kalkmasını diliyebilirsiniz.Hocaların hocası velilerin velisi evliyaların evliyasından Gavsı azamdan istiyorsunuz İnsanların ve Cinlerin Seyidinden küçük düşünmeyin,Tarikat olarak bağlı olmasan bile baban gibi gör ve babandan nasıl istersen neleri istiyebilirsen iste,tabiki şeriat çerçevesinde duayı yaparken odada canlı ruhu olan resim,heykel,biblo olmasın sevdiği bazı kokular vardır onları sürersen güzel olur
Dostum ben bu 11 adım duası ile kendi kendime olmiyacak dediğim işler kabul oldu,inanarak samimiyetle ve edeble iste,sen evli olan evliliğini kurtarmak için istediğin için üzerindeki müsibet kalksın tekrar birlikte olalım bile diyebilirsin.Evliliğini kurtarmak için baban sana kızıcak değil ya ?
Alyansınız duruyor mu ?