@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
gercektende oyle sitemize herkes kendi dusunce ve tecrube ettiyi bilgilerle ve surerklilikle katilmakl destek olmali ortalikta o kadar cok yalan yanlis ve eksik bilgiler paylasiliyorki nice insanlar balrina buyuk dertler almakla birlikte yereklerinde bir atom misali patlayip kendilerini yokeden yanlislar var ve bundan dolayi ben sahsen kendimi cok sansli hissediyorum bu sitenin olusumundan ve su anki haline kadar canli olmasina emeyi gecen herkesi en samimi duygularimla selamliyor minnet ve sukranlarimla saygilarimi sunuyorum ben endonezyadan katiliyorum burasi turkiyeye ragmen yuzlerce til geride bir cok konuda ozellikle internet konusunda ben gerek gece gerekse gunduz gozumu acar acmaz kendimi burda buluyorum bu internete girmem sadece cep telefonuyla mumkun inanin okadar ilkelki internet konusunda insani bazen canindan bezdiriyor ben tilsimdan anladigimdan veya burdan paylasimlari kopyalayip uygulayacagimdan deyil ki anlamamda zaten ama benim icin onemli olan Devrimci ustadiminda belirttiyi gibi bir aile ortami ve bunun yani sira her paylasimin bir su misali tertemmiz berrak olmasi
iyiki gelmisim iyiki tanimisim yureyinde sevgi saygi vede kardesliyi besleyip buyuten tum deyerli uyelerimize saygilarimla selam olsun