Alıntı:
Tugra Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana öncelikle melekotunu tavsiye ederim kardesim evinizde bulundurun hatta evin bütün odalarinin bir kenarina birakin terk edip gideceklerdir göreceksiniz.
19 yildan beri birsey yok simdi olmaya baskadiysa ya davet yaptiniz musallat kaptiniz yada büyü yoluyla geldiler.
Evinizde bakara suresini youtube den acip bütün odalarda duyulacak sekilde dinleyin hem siz rahatlayacaksiniz hemde onlar rahatsiz olup gideceklerdir.
Allah yardimciniz olsun
|
Bu konuyu bir kez daha bir müddet önce mesaj olarak yazıp yardım istemiştim ama cevap kimseden alamamıştım. Size yukarıdaki açıklamanızdan dolayı çok teşekkür ederim önce Allah’ın sonrada sizin yardımınızla bu gece rahat bir uyku uyudum.
Uzun süredir eşyalardan gelen seslerden rahatsızdım,bilhassada yatak odamdaki gardırobum çokca ses çıkarıyordu çatır çutur ben ibadetimi genellikle odamda yaparım,namazımı,zikir çekerim buradan yani havasokulundan bazı uygulamalarıda hep odamda namazdan sonra uturur yaparım.
Sizin bu yazınızdan sonra YouTube dan Bakara suresini sesinide açarak iki küsur saat sürüyor evin ortasında dinledim veeee bütün sesler bir anda kesildi ev muhteşem sessizleşti aman Allahım muhteşem ben size çookkk teşekkür ederim Allah sizden binlerce razı olsun inşaAllah...bir daha rahatsızlık yaşamam deyilmi Sağlıcakla kalın Allah’a emanet..