Alıntı:
Sistermen Nickli Üyeden Alıntı
Melekler insanlara görünmez saygi deger arkadaslarim benim bazi uygulamalar yaparak boyuttan kapılar aciyirsunuz gelenlerde ordan geliyor ama sonuçlarini dusunmeden yaptiginiz uygulamalar basiniza is almaniza neden olabilir cunku kapi acilinca o kapi hemen kapanmaz ve kimi gelecegi belli olmaz kardesinizin tavsiyesini dinleyin bence
|
Varlığı düşüncelerinle sınırlama,auran,cinlerin gözüktüğü meleklerde gözükür hatta niyetlerin bile gözükür bakan kişinin nefis mertebesi ile alakalıdır
perdeyi açan cinleri görür ama perdenin 3.gozunde aşamaları vardır cindarlik dışında herhangi bi veli ile tanismamisssin
Bak alim veya evliya demiyorum veli diyorum,meleklerle uyanık istihare bile mümkündür ama 2 esma okuması 3 davet ile değil melekler gibi tertemiz insanı kamil olman gerekir
perdesi açık insanlar cinleri görürken neden kabrin içindekini görmez ? Demekki görmeninde dereceleri varmış
Mevlana hz leri üzerlik ve kargı kamışı kullandıktan sonra uçan varlıklar gördüğünü söyler sence mevlana nefis mertebesi ve makamı dolayısıyla cinleri mi görüyordur melekleri mi ?