Alıntı:
can2323 Nickli Üyeden Alıntı
Oncelikle herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar çok dini bütün biri değilim bu yaz rüyamda ya vedud çektiğimi gördüm bir süre devam ettim ağır geldigini hissedince ismimin esmasini çekmeye karar verdim yaklaşık 2 hafta oldu başlayalı ama diğer arkadaşların dediği gibi görmeler hissetmeler vs şeyler oldu mu derseniz gece okumalarimda ürperti hissediyorum ve bu sre zarfında bazı işlerinde de terslik rüyalar anormallik görüyorum içimden bir ses de sakin pes etme vesvese şeytandandir devam et diyor sizlerden ricam bana yardımcı olmanızdir şimdiden tsk ederim
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
yaz boyunca esmalarla ilgili araştırmalar incelemeler yaptım forumlarakı bütün yazılanları okudum evdekuler bile bana ruh halin çok değişken gece farklı gündüz farklı oluyor diyorlar oysa benim niyetim halis ben davet etmek çağırmak istemiyorum sadece içinde bulunduğum bu sıkıntılı durumdan huzurlu olmaktan bi nebze Allah nasip ederse iyi şeyler görmek duymak yaşamak istiyorum işte böyle güzel düşünceler içersinde çok günahkar olan bir kul olan ben iyi bir şey yapmak için adım atarken olumsuzluklar baş gösteriyor bu bir imtihan biliyorum ama iradem nefsime yenilir diye korkuyorum
şu güne kadar hiçbir dini foruma yoruma üyelik bir tarafa tek harf bile yazmadım çünkü en başta söylenenler sonuçta baktım ki maddiyata geliyor hepsi en sonunda birseyler yapalım istersen ama ucretlidir ibaresini görünce allah rızası tasimadigini düşündüm bu siteyi yorumları forumları çok okudum inceledim bana samimi geldi üyelik yaptım Allah niyetleri biliyor ben iyi niyetle yaptım inşallah iyi niyetli insanlar karşılaşır iyi bir kul olma yolunda bana yol gösterici olurlar diye temenni ediyorum
Sorular bölümüne de yazdım lakin görüntüleme çok yardım yok 😊öncelikle herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun esma konusunun kudretini bu yaz yaptığım araştırmalar sonucunda gördüm bunların etkisinden olacak ki rüyamda el vedud esmasini çekerken gördüm ondan sonra bir süre bu esmanin günlük çekim sayısını ebed değerini araştırdım ona göre çekmeye başladım öyle kafama göre değil verilen sayısına göre çektim çünkü dediğin gibi az ilgilenmedim esmalarla sonrasında bir süre devam ettim daha sonra ismimin kendi esması olan YA LATİF esmasini çekmeye başladım normalde dini yönümü sorarsanız allah affetsin ben günahkar bir kulum hassasiyetlerim var tabiki din konusunda ama gecmisim hatalarla dolu malesef son bir yıldır eskiden kurtulmak düzelmek için çabalıyorum yalnız arkadaşlar ben ne kadar çabaladikca birseyler ters gitmeye başlıyor işlerim terse gidiyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor bu yaz esmalara başladım allahın izniyle de devam edecem başladığımdan beri de az da olsa kendime düzelme dizginlenme var bunu inkar edemem ama vesvese geliyor bazen rüyalar nefsi olarak bazen de şeytani oluyor kötü rüyalar görüyorum içimden bir ses bak hala eskisi gibi diyor eskiden daha iyiydin bir ses de bunlar imtihan devam et diyor korkum şu ki nefsime yenik düşmekten korkuyorum esmami çekiyorum günlük olarak ama geceleri çekince urperti hissediyorum huzursuz uyuyorum veya gec uyuyorum şimdi sizden ricam bana bu konuda desteklerinizi sunmanız arkadaşlar inşallah sonu Hayır olacaktır diyorum allaha emanet olun
|
Ömcelikle hosgeldin kardesim
Sana söyleyecegim tek kelime ali imran 101. ayetinin mealini oku.