Alıntı:
Arzu5858 Nickli Üyeden Alıntı
Ben demek istediğini çok iyi anladım.. Yaa karşın gönlü yoksa iradesi dışında gelirse.. İstenmeyen karşılıklı sevginin olmadığı bir evlilik olursa,bu vebalin altından nasıl kalkabiliriz.. Evet haklısın ama Şöyle düşünüyorum,lütfen yanlış sandığa düzeltin.. Eğer karşı kafa karışıklığı dan ve mecburi gitmesi gereken bir yer dolayısı ile arada ayrılık olup.. Araya 10 ay girmesine rağmen ,Rabbim kalbime soğukluğunu vermediysen bu benim helalimden kısmetim ise dualar ile gerekli çabayı yapıp, takdiri Rabbime bırakmak istiyorum.. Evet bir çok uygulama var sitede,emek verenlerden Allah razı olsun.. Ama kendi adıma konuşayım; ben bu uygulamaları yapacak kadar din bilgimin ve takvamın olmadığını düşünüyorum ve dolayısı ile de kafa karışıklığı yaşıyorum.. Tek yapabildiğim vakit namazlarından sonra yasin okuyup Esma okumak dua etmek.. Ama celb uygulamalarını yorumları okuyunca da bir ümidim artıyor bende yapabilir miyim acaba diyorum.. Tek dileğim hayırlısı ile o kişinin eşim olması.. Bu konuda neler yapabilirim yanlışlarım doğrularım fikirlerinize açığım..
Not: Gerçekten karşı tarafı seviyorum ,bir heves yada dönmesi için hırs değil..
|
Doğru yoldasın aynen devam et,celb uygulamalarının %99u kul hakkına girer genelde sen Allahtan hayırlısını isteyip bekle..Gidişininde bir sebebi vardır muhakkak..Yukarıda tavsiye ettiğim dua tertiplerini uygula ve bekle..