15.08.18, 13:17
|
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 54 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Kamış İle Etkili Celb ( Evlilik İçin )
Bir kadın ile bir erkeğin arasında Şer'i Mukarenet Şer'i birleşmenin ( Yani Evlenmek Niyeti ) hasıl olması istenipte onlardan biri bu muradın hasıl olmasına itiraz ederse bir kağıt üzerine şu aşağıda ( ekte) yazılı olan ayet ve duayı yazıp bir kamış içine koyarak 2 tarafını balmumu ile tıkadıktan sonra ateşe koymak ve o sırada ( ya rab bu ateşin şu kamışı ve kağıdı yaktığı gibi filanın filanın kalbini yaksın ) diye niyet etmek kafi gelir . Bu 3 ve 7 kez tekrar edilir . Allah'ın izni ile olmamasında imkan yoktur .
( Ayet ve duayı ekte paylaşıyorum . Lakin arapça bilgisi olan bir kişi filn ve filan kısımlarını işaretleyip isimlerin nereye yazılacakları konusunda konuya tekrar düzeltme yapabilirse çok sevinirim . Bu Kenzül Havas kitabından alınma bir uygulamadır. Fakat Arapça bilmediğim için matlbun ve annesinin isminin tam olarak arapça metinde nereye yazılacağını bilemedim . Hem nereye yazılacağını , hemde filan filanlar hangileri ise onları çıkarıp düzenleyip paylaşşsa biri çok sevinirim . Türkçe dua okunuşunuda yazıyorum ki arapçasını derleyip koyun lütfen )
|