Güzel bir fiziğe sahip olmak için
Kullandığın supplementler gıda takviyeleri önce böbrek sonra karaciğeri etkiler,kan testi yapmadan birşey söylemek yanlış olur..Ben aynı sorunları yaşarken karaciğerim için devedikeni ve enginar suyu mecitefendi marka isimi görmüştü..
Keçiboynuzu kendisi pekmezi yenilebilir ama yedigin her dönemde testesteron yukseltmez arada degistirmen lazim
Kullandıkların veya daha önce kullandıkların seni daha iyi bi yere taşımıyor,daha önceden ne bulduysan kullandigin bi dönem olmasa vücut hala akne olarak dışarı kusmaz..
Ambalaja çok önem veriyoruz ama içi ne halde hic dusunmuyoruz
Sabahları uyanmak için yeşil elma ye,yaratılış fitratinda olmayan doğadan ham halde bulunmayan gıdalar tüketme
L arginine dediğin şey damarları genisletir bıraktığın zaman ya kanı çekilmiş solucuna döner damarlar yada eski haline döner içi tıkanır sen şehrin şu borularını önce buyutuyorsun alıştırıyorsun sonra kullanmadığın dönem kesiceksin bir çok bölge sıkıntı çekicek eskisi gibi kan geçmediği besin gelmediği için..
Benim kanaatim hayatında tek kullandigin takviyeler bunlar değil karaciğer 2 günlük yorgun değil başka birseylerde var geçmişte..