Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Karin Cinleri Hakkında . . .
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.07.18, 12:17
ilginch ilginch isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Karin Cini

Karin yada hamzad yada gölge nedir?
-Yoksa onların sırlarını ve gizli konuşmalarını duymadığımızı mı sanıyorlar? Hayır öyle değil, yanlarındaki elçilerimiz yazmaktadırlar.
(zukruf suresi 80. ayet)
-İnsanı önünden ve ardından takip eden melekler vardır. Allah'ın emriyle onu korurlar. Şüphesiz ki, bir kavim kendi durumunu
değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez. Allah, bir kavme kötülük diledi mi, artık o geri çevrilemez. Onlar için
Allah'tan başka hiçbir yardımcı da yoktur.(rad suresi 11.ayet)
-Arkadaşı (olan şeytan) der ki: "Ey Rabbimiz! Onu ben azdırmadım, fakat kendisi derin bir sapıklık içinde idi."(kaf suresi 27.ayet)
-Kim, Rahmân'ın Zikri'ni görmezlikten gelirse biz onun başına bir şeytan sararız. Artık o, onun ayrılmaz dostudur.(zukruf suresi 36.ayet)
-Rabbinin gölgeyi nasıl uzattığını görmez misin? İsteseydi onu sabit kılardı. Sonra biz güneşi gölgeye delil kıldık.(furkan suresi 45.ayet)
-Allah'ın yarattığı şeyleri görmüyorlar mı? Onların gölgeleri Allah'a secde ederek ve tevazu ile boyun eğerek sağa ve sola dönmektedir.(nahl suresi 48. ayet)
Her insanın karini vardır.Bunlar dogumunuzdan ölümünüze kadar sizinle birliktedir.Karinlerden biri cin biri melektir.Cin genellikle
kafirdir.Siz günah işleyince,besmelesiz yemek yediginizde ve ibadet etmediginizde güçlenir vesveseleri daha etkili hale gelir.
Çok dindar insanlardan bazen karinleri etkilenir ve müslüman olur.Peygamber efendimiz bir hadiste kendi karininin müslüman olldugunu
söylemektedir.Cin karin sizin annenizin karininin kabilesindendir.Annenin karininin kabilesinden cinler her cocuk için görevlendirilir.
O yüzden büyücüler genellikle annenizin ismini isterler kesin bilgi almak için.
içinize giren cinler genellikle bu cinle konusup sizin hakkınızda bilgi alırlar.Cin sizden hoslanırsa bazen siz farkında olmadan size
yardım edebilir.Yada sacma rüyalar görmenizede sebep olabilir.Cin dogumunuzdan itibaren sizinle oldugundan siz onu oda sizi etkileyerek
neredeyse aynı karaktere sahip hale gelirsiniz.Sizin ikiziniz olur neredeyse.
Diger karinde melektir.Melek için açıklama yapmaya gerek yok sanırım.
Karininiz neler yapabilir?
Çok çeşitli işler yapabilir ama yapacagı işlerin çeşitliligi karininizin ne kadar güçlü olduguna baglı.Bazılarının nefs üzerinde etkisi var,
bazıları eşyaları hareket ettirir.bilmek istediginiz herhangi bir sey hakkında size bilgi verebilirler.
Kafirlerde karinlerini kontrol altına alabilir ama islami yol bunun için cok daha güçlüdür.Şimdi karinin yapabileceklerini biraz daha
acalım.
-Senin en yakın arkadasın olabilir.
-İstedigin yerden sana bilgi getirir
-Yeterli güç elde ederse maddeye etki edebilir.
-Herhangi birini hasta yapabilir.
-Herhangi birini sinirlendirip tahrik edebilir.
-İş hayatınızda yardımcı olabilir.
-Eger yeterince güçlenirse patronunun seklini alabilir ve patronunun yerine insanlarla buluşmalara gidebilir.
-Hasta olana hangi ilacı alması gerektigini yada büyüye maruz kalanın nasıl kurtulacagını anlatır.
-Eger biri veya eşya kaybolmuşsa hemen yerini belirleyebilir.
-Rakip ve düşmanlarınızın mekanında neler oluyor ne yapıyorlar ne konuşuyorlar her detayını size haber verir.
(yukarıdakilerden islama uygun olmayanları genelde yapmazlar.ÜZerinde tam kontrol saglanırsa yaparlar.Ama ben sizin kötü şeyler yaptırmayacagınızı
düşünerek bunu paylaşıyorum.Zaten yeterince manevi gücü olmayan arkadaslar cagırmayı basarsalar bile tam kontrol edemezler.İnançlı insanlarda zaten kötülük
için kullanmazlar.O yüzden paylaşımın sakıncalı olmadıgını düşünüyorum.İyi yönde kullanın.iyilik iyilik getirir.)
Karinimi nasıl kontrol altına alabilirim?
Melek olan karini konrol altına almanız için kalp gözünüzün acık olması gerek.zaten gelirse bile namaz kılmıyor günahlara giriyorsanız
sizi dinlemez.
o yüzden yeni baslayanlar içim daha kolay oldugunda kendi cininizi nasıl konrol altına alacagınızı anlatacagım.
Anlatacagım işlemlere başlamadan önce zihninizi vesveseden ve şeytani düşüncelerden arındırmanız gerek.Zihninizi serbest bırakın
kendidinize ben bu işi başaracagım diye telkinde bulunun güvenin.
Bir ay önceden cinsel ilişkiye girmeyiniz(enerjinizin üst seviyede olması için gerekli-tabiki evliler için - zina yapanların basarı oranı cok dusuktur)
Kendisinde musallat olanlar ve büyü olduğundan şüphelenenler uzak dursun.İşlem sırasında ihtiyacınız olacagını düşündügünüz şeyleri yanınıza alın.Kalp gözü
açık bir tanıdıgınız varsa ondan yardım alın.İşleme başlayacagınız zaman ve yeri belirleyin.İşlem sırasında oturacagınız yer düz olsun.Yeterince uykunuzu alın,
işlem sırasında uyuklamamak ve konsantre olmak için.İşleme başlayacagınız oda insandan uzak olsun sizi rahatsız etmeyecekleri bir yer olsun sesleri gelmesin.
Etrafta müzik televizyon radyo bilgisayar ve resimler olmasın.Varsa kapalı olsun.Namazlarınızı ve zikirlerinizi eksiksiz zamanında yapın.Bu işlemler sırasında
en çok dikkat etmeniz gereken şey aklınıza gelen şüphelerdir.Yakalanmak istemedigi için bu içinizdeki cinin size verdiği fikirlerdir.Mesela 'bu böyle olurmu bu
kadar kolaymı gibi''.
Şimdi işleme girelim yavaş yavaş.Çok kullanılan bir yöntemi paylaşacagım.Bulundugunuz oda karanlık olsun.İşlemi gündüzde yapabilirsiniz.Odanız çok temiz olmalı
ve sizde üzerinizdeki elbiselerde temiz olmalı odanızda pis kokan bir şey bulunmasın.Odanıza yakın tuvalet ve banyo olmasın.Bulabilirseniz alkolsüz saf güzel koku sürün ıtır olabilir.
Beyaz elbiseler giyerseniz daha iyi olur.İşlemden önce sağ elinizin işaret parmagıyla oturdugunuz yerde etrafınıza bir daire çizin.Düz temiz bir duvara karşı yere oturun.
Bir ışık kaynagı bulun fener-mum gibi.
Bunu arkanıza uygun bir mesafa ve yükseklige koyun.Gölgeniz tam karşınıza düşsün ve sizinle aynı boyda olsun.Oda ne kadar karanlık olursa gölgeniz okadar belirgin olur.
Her gün 2.5 --3 saat bu gölgenize bakın.ya suratına yada bogazına.Gölgenizin sizden bagımsız başka biri olduguna kendinizi inandırın.Zihninizde gölgeye bakarken hareket
edebilecegini düşünün ve karşınızda kendinizin oldugunu düşünün.Gölgenin sizin bir parçanız oldugunu düşünün.En fazla üçüncü gün gölgenizin sizden bagımsız hareket ettigini
göreceksiniz ve sizinle konuşmaya başlayacak.İşin en başında bu günlerin hazırlıgını yapmalısınız yani gölgenizle ne konuşacaksınız, nasıl onu emrinize girmesi için ikna
edeceksiniz.Biraz zor konuşur konuşana kadar işleme devam edin.unutmayın gölgeniz yada karininiz akıllı ve güçlü.Emrinize girmemek için akıl oyunları ile direnecektir.
bu işi yapan kişi kendine güvenmeli ve cesur olmalı suratında korku belirtisi olmasın yoksa sizi dinlemez.Aranızda konuşma şu şekilde olabilir
Gölge-Burdayım beni neden çagırdın?
Siz-Sana bazı işlerimi halletmek için ihtiyacım var.
Gölge-Sana mümkün olan her şekilde yardım edecegim.( islam dışı isteklerinizi kabul etmeyecdegini belirtir)
Siz-(ondan istediginizi alana kadar yapışın konuşun)
Gölge-Tamam istedigin her işte sana yardım edecegim.
Siz-Her zaman benimle birlikte olmana gerek yok.Sadece seni çagırdıgımda burda ol.Seni kalbimden çagıracagım ve hemen geleceksin.
Gölge-Sana söz veriyorum ne zaman içinden beni çagırırsan gelecegim.Ayrıca beni her çagırdıgında abdestli ol.
Siz-(İsterseniz bu koşulları kabul edersiniz.YAda kabul etmeyip''ben her ne koşulda olursam olayım gelmelisin '' deyin.
Gölge-Benim koşullarımı yerine getirecekmisin?
Siz-Yapmaya degerse evet.
(bu yöntemle Karin sizinle birlikte yaşamaya devam eder.eger onu bedeninizden ayırmak istiyorsanız kendisiyle anlaşdıgınız zaman,önceden ayrladıgınız boş bir
şişeye girmesini söyleyin.Girmeden öncede onu nasıl çagıracagınızı sorun size söyleyecek.Girince kapagı kapatın.Çagıracagınız zaman kapagı açıp size söyledigi şekilde çagırın.
Zırt pırt çagırmayın.Rahatsız edilmek istemedigi zaman varmı sorun.)
Not:3 günde sonuç alamazsanız 9 güne uzatın.Oda olmazsa bir iki hafta ara verin tekrar deneyin.Bu paylaşım büyü falan degildir gördügünüz
üzere birşey okumaya gerek yok.
-alıntı-

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147