Karinden bilgi alindigi kismi ilk defa duydum doğruluğu konusunda şüphelerim var açıkcası,Karin kişi ölene kadar Allahin izni ile bedende kalir ne cin ne hadim bunu konuşturabilir karin dedigimiz şey bana kalirsa lumme i şeytandaki kardestir
Hic bir ilim adami hic bir rukyeci bu cini vucuttan disari alamaz zulum edemez sorular soramaz.Musallat oldugunda bile cin ifrit ayaktan baslar her yere gidebilir hacamat noktalarina yuva yapabilir gunaha veya buyuye göre karinin yeri bellidir genelde şu ahir zamanda lumme i şeytan
Her insanin karini kişiyle ayni yastadir..İşlemenize vesile oldugu hic bir gunaha ortak olmaz kisi öldukten sonra azrail as geldigi anda bedenden cikar Allahin izni ile şekil degistirip hayatina devam eder diye biliyorum..Dogrusunu Allah bilir..Hatta musallat durumlarinda ifritler gunah ve isyandan öyle beslenirler ve vucutta guclu olurlar ki karin dediginiz kucuk bi vesvese kalir yaninda..
Allahin izni ile imtihan dunyasinin bir parcasi olan bu gorevli ile konusmanin veya canini yakarak veya vaadlerde bulunarak konusturmanin dogruluk payi olmadigina inaniyorum..Hadi konustu diyelim sadece kalpte duruyor asagisi yukarisi yok bagirsaga inemez beyne cikamaz vucudun durumunu bilecegini sanmiyorum acikcasi..
En sagliklisi vucuda girilip tarama yapilmasidir bana göre..Karin kafir kötülüğu emrediyor ayetel kursi huddami seyyid kendiyaz hzlerinin ta kendisi kisiye gitti tarama yapiyor diyelim.Kendisinin heybetli ve savasci yapisi vardir normalde cinler karsisina cikamaz simdi 35 40 yasindaki karini mi konusturamicak ? Veya tek hamlede canini alamiyacak ? Karin bu islerden bagimsizdir Allah nefsimizi islah etmedigi surece gorevini biz ölene kadar vesvese vererek devam ettirir..Bazi kisilerde iyiligi emreder hayatimda 1 kiside gordum bu zamana kadar..
Mesela bazi harfler vardir ki kisiye okundugunda etrafi her harfin ruhanisi ile cevrilir cember olusur saniyeler icinde okuma bitene kadar musallat olan bedenden cikti musluman oldu oldu olmadi vay haline..ama karine hicbirsey olmaz
Nasil sağ ve sol omuzdaki melaikeyi hangi nefiz mertebesinde hangi velayette hangi alemde olsa göremiyoruz karinde bana kalirsa böyle bi varlik..
Bende bu eşek sıpasını 3 ay oruc tuttugumda tanimaya basladim
ne pislik ne adi birsey bi bilseniz..imkan olsa söküp alsam..Gerçi hakkini ödiyemem aklima neler getiriyor yapmiyorum her işlemedigim gunaha sag tarafa sevap olarak yaziliyor sayesinde guzel bi iliskimiz var
Bu arada ben sadece dogru oldugunu dusundugum dusuncelerimi yazdim,konuya hakim bi hocamiz varsa bende dinlemek isterim bu meseleyi