arkadaslar benim bir dileğim var bunu hiç bir insan başaramaz ondan bende diğer varlıklarla iletişime geçcem bu dilek için gerekirse ölürüm bu yüzden ben söyle düşünüyorum simdi cin cağırsam onların oyuncağı olurum bu yüzden hüddamlarla ilgileniyorum biliyoru. huddamlarda tehlikeli ama ben onları huddam edinmek istemiyorum huddam daveti yapanlar korkutuluyor neden cunku huddam kendisini emrine alacağını bildiğinden dolayı korkutuyur ama zikir vird. edinme oyle değil vird. edindiğimizde o duanın veya ayetin gorevlileri isteğimizi muradımız konusunda yardımcı oluyor ve Allah'a zikri çekenin duası kabul olsun diye Allah'a yalvarıyorlarmış(bu soylediklerimi internetten arastirdim) bu yuzden dilegim hacetimi gercekkestirmemde yardimci olsunlar diye. benim fikrim. vird edinmek bu yuzden yaniliyormuyum diye sordum ben bu ikisinden birini yapcam hangisi benim sağlığım icin daha iyi birde ben bunu Allah rızası için cekiyorum yoksa zaten uyarı tokatı falan yerim kısacası hangi davet benim icin daha iyi birde bu zikri vird edinmeyi yapsak kalp gözümüz açılırmı
|