üstad gelen hadim, zahir haldeyken mi geliyor acaba, yoksa rüya alemindemi geliyor,
gelen Hadim hangi kılık ve görünümde geliyor,
geleceği vakit, ne için çağırdın beni yada bizi dediğinde, Allah rızası için çağırdım, yanımda, ibadetimde, zikrimde her işimde arkadaşım olunuz, ölüme kadar Allah rızası için yanımda olunuz yardım ediniz, zahiri ve batıni tüm işlerimde yardım ediniz demek Usül ve Erkana uygun olur mu, yani ne derler, ne sunarlar, kabul eder mi red eder mi vs vs.
Üstad bilinçlendirirseniz sevinirim.
Selametle.
Alıntı:
Tuana Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Allah Razı Olsun Paylaşım İçin. Verdiğiniz Formülle İlgili Bir Şüphem Asla Yok. Ama Ben Bunu Her Okuyana Hüddamın Geleceğini ve İsteğini Gerçekleştireceğini Sanmam. Günah Deryasında Boğulup, Yeri Geldiğinde Kula Kulluk Eden İnsanlarız Biz.. Sözüm Bu Forumdakilere Değil, Kesinlikle Yanlış Anlaşılmasın. Genel İtibarıyla Konuşuyorum. Şahsen Ben Bu Verdiğiniz Uygulamayı Sabaha Kadar Yapsam Ne Gelen Olur Ne Giden, O Derece.. Evet Günahından Tevbe Eden Hiç Günah İşlememiş Gibidir Ama, Bu Tip Uygulamalar İçin De Hadi Ben Tevbe Ettim, Formülü De Uyguladım Sen De Gel Benim İsteğimi Gerçekleştir. Naçizane Aklımla Böyle Birşeye İhtimal Vermiyorum. Tabi Herşeyin Doğrusunu Allah Bilir. O Dilerse Herşey Mümkün.
Elinize, Emeğinize, Yüreğinize Sağlık Paylaşım İçin..
|
Üstadım çok doğru bir tespit.
Velhasıl kanaatim sizin düşüncelerinize yakındır, ayrıca da daha takva olarak ibadet olarak yürümeyi bırakın emeklememiş bir kişi bu tür tertiplere girmemelidir, öncelik ALLAH rızası için ibadetlerin aksamadan yapılması gerekir, tövbe İstiğfar çekilmelidir, ruh, beden, zihin kalp temizlenmelidir, ondan sonra bu tür tertiplere girilebilir, girilse dahi ALLAH rızası önceliği unutulmamalıdır, özel yeteneklere sahip olayım, şunu bileyim onu bileyim, şunu yapayım bunu yapayım, derdi ile girilirse, Nefsin esiri olunur ve Rabbim ol halden cümlemizi korusun.
Selametle.