Az önce zil çaldı açtım, alt kat komşusu kadındı gelen, hani şu yıldızımız barışmayan işlem yaptığım kadın.İçimden dedim bu kadar çabuk mu ? Afedersiniz rahatsız ediyorum, banyoma sizden su damlıyor.İsterseniz usta ayarlayayım baksın. Dedim var benim tanıdığım, siz ne zaman müsaitsiniz, dedi ben her zaman müsaitim. Ustada bulamadım pazar günü, enson kadına ben gittim ustayı bulamadığımı benim bakabileceğimi söyledim. İçeriye aldı ben üç ayak merdiven felan varmı diye sordum. Var getireyim dedi ama garip garip bakıyor zombi gibi. Neyse getirdi baktım merdivene çıkıp, akan yer açılma yapmış, silikon çekilirse akıtmaz dedim. Baktım ortada yok bi arkama döndüm bacaklarımı arkadan tutmuş ikisinide. Ay düşecek gibi oldunuz felan deyip güldü.silikon tabancası yoktu birine vermiştim dedim.halbu ki var, yarın ustayı gönderirim ben evdeyseniz, kadının suratı düştü, peki olur dedi, görüşmek üzere deyip kaçtım. Kadının hâl ve hareketlerinden anladığım işlem başarılı olmuş ve bu işlem uygulanan kişi ruhen ve bedenen işlem yapan kişiye karşı çok kısa bir zamanda büyük bir arzu ve aşk duyuyor. Adete körkötük aşık olup, köke oluyor. Ben bu evden taşınacağım anlaşılan, hiç iyi gelmedi zirâ.
|