Alıntı:
Papua Nickli Üyeden Alıntı
Binbir emekle telefondan yazmaya çalışıyorum yazım yanlışlarımdanda farkedeceğiniz üzere, sahafi değer biçiliyor benim yaşadığım bir takım tecrübelerim, taktir edersiniz ki yaşadıklarımı aktarma hevesimde kaçıyor. Sizin için son durumlardan aktarayım biraz. Telefonum çaldı bu sabah, arayan Handeydi.. açmak istemedim ilk başta meşgule attım ısrarla aradı sonra birşeyimi oldu diyerek açtım. Naber nasılsın? Dedim dün olanlardan sonra ne yüzle arıyorsun beni, çık hayatımdan. Beni rahat bırakın sen ve o arkadaşın.. Ne diyorsun sen ya anlamıyorum dedi. Dün diyorum geldin ya bana sanki öpmeye kalkan sen değilmişsin gibi! Ya ne öpmesi ben mi yapmışım bunu.. eski arkadaşım olunca ses tonundan yalanmı söyler doğrumu söyler anlaya biliyordum. Ve gerçekten dün bana geldiğinden haberi yok gibiydi. Acaba Kral (İblis) Belial onu bir vodoo bebeği gibi dün itiraf ettiği ve benim yanlışlıkla tekrar ettiğim büyülü sözler neticesinde, askerlerini göndererek celb işlemi yaptı ve bunu hafızasından sildi sonra. Celb’i anlayabiliyorum ama unutturma işlemini ilk defa duydum. Eğer öyleyse bu bana öğrettiği şey Kral’ın kendisi gibi tehlikeli..
|
Şimdi 2 ihtimal var
Ya o gelen gerçekten hande değildi o kılığa girmiş bir varlıktı. Ya da zaten hande geldiyse bedenini ele geçirdilerde geldi öyle bir şey yaptı hatırlamıyor olması çok normal. Ya da hayal mayal bir şeyler hatırlıyordur.Eve bir kamera kursan çok iyi olurdu lazım olacak gibi böyle bir şey bunlar seni kolay kolay bırakmıcak gibi olaylar gitgide büyüyor. Hiç olmadı telefonun kamerasını kullanmaya çalış.
Sen devam et boşver yaz buradan mantık geliştiririz belki sana yardımcı olacak başka birileride çıkar. Bu kadar olayı yaşayıp zaten anlatmazsan insan patlar ya .