Kafir zaten onların her istediğini yapıyor. Cinlerin müslümanlar ile uğraşması normal, bir cin le konuştuğumda baş şeytan dediğimiz iblise tabi olduklarını, iblise büyük diye hitap ettiklerini öğrendim, cinler kötülük olarak bir işi başardıklarında ödüllendirildiklerini söyledi, bazıları adını söylemiyor. Benim konuştuğum 2 tane var biri biraz ketum diğeri biraz konuşkandı. Ketum olan isminin samir olduğunu söyledi. İblisin karargahının deniz olduğundan bahsetti. Neden geldiğini söylüyorda kimin gönderdiğini (büyüyü kimin yaptığını söylemiyor yasakmış). Böyle arada bir konuşuruz, kendileri çıkıp geliyor, çok rahatsız ederlerse defne yaprağı ile üzerlik tohumunu tütsü yapıyorum rahatsız olup kaçıyorlar. Tabi cinlerin müslüman ve kafir olanları var. Müslüman lar insanlara zarar vermezler. Zarar verenler kafirler, benim konuştuklarım hristiyandı. (benim ankattıklarıma değil, böyle durumların olduğuna inanmayanlar yermek adına yorum yapmasın, boşuna cevap vermek zorunda kalmayalım, hatta cinlerin olduğuna inanmayanlar Kuran ı Kerim i dikkatli okusunlar. İnanmayan İslamdan çıkar).
|