Şükür Namazıyla boğaz çakranızı açın,Niyet ettim Allahım Rızan için Şükür namazı kılmaya dediğiniz anda !! boğaz çakranız çalışmaya başlar,Kozmosdan enerji (esma) çeker.
Şükür nimeti arttırır.Haftada birde olsa kılarsanız boğaz kanalınız açılır,sesiniz gür çıkar,daha net ifadeleriniz olur..
Boğaz çakrası tıkalı olduğunda İnsan bilinç altının derin mahsenlerinde sıkışır kalır,kendi kendine düşmanlar üretir,vesveseye kapılır..
Boğazınızdaki gıcık,öksürme,troid sorunu ,bu enerji kanalındaki tıkanmadan ileri gelir.
Söyleyemediklerimiz,konuşamadıklarımız,aldığımız sırlar burada birikir hem troidi bozar (çakra ve iç salgı bezleri eş güdüm içinde çalışır) hemde Ruhunuzu adeta kilitler.
Bedeninizdeki enerji akışını dengelemek istiyorsanız ŞÜKREDİN..
Bakara Suresi, 152. ayet: Öyleyse (yalnızca) Beni anın, Ben de sizi anayım; ve (yalnızca) Bana şükredin ve (sakın) nankörlük etmeyin
Bakara Suresi, 52. ayet: Bundan sonra, (artık) şükredesiniz diye sizi bağışladık.
Nisa Suresi, 147. ayet: Eğer şükreder ve iman ederseniz, Allah azabınızla ne yapsın? Allah şükrün karşılığını verendir, bilendir.
|