Bismirrahirrahmannirrahim Niyet ettim El cami esmasi ile sevdigim ....le bir araya gelmemize vesile olmasi niyetiyle niyet ettim Allah rizasi icin zikretmeye diye niyet edin..
Cenabi Hakk şöyle buyurur: Benim rizam icin olmayan amelleri kabul etmem..demistir.Esmalar ayetler dualar vesile olur asil amac Allah rizasidir.Niyette bunu belirtin
Birde evden yolculuga cikarken niyet edin
- Niyet ettim sevdigim kisiyle hayirli bi sekilde bi araya gelmeye..
- Niyet ettim bu yolculugumda Allahin razi olacagi ameller islemeye
Gibi niyetlerle yolculuga cikin,Bir adam hic gunah islememeye niyet ederse o gun gunah islese bile gunah islememis gibi yazilir niyete bakilir cunku.Bakarsiniz niyet kabul olur.Duanin yeri ayridir bizim icin elden birakmamak lazim ama niyet olayi cok farkli bi faktördur..
Siz 4 gun sonra hatirlatin ben adak niyetinin ornegini atarim.Bir kac tavsiyem oldu mesajda onlarida uygularsaniz cok guzel olur.Eger mumkun ise yasin okumasini isteyin : Niyet ettim adayip yerine getirmedigim adagin yerine gecmesi niyetiyle Allah rizasi icin yasin okumaya diye niyet edip okusun