celcelutiye arkadadisim Allah senden razi olsun.Ayetel kürsü konusunda ayetel kürsünün 57 kere kendisi değil 57 kere davetini yani azametini okudum bayada uzun 3,5 saat sürüyor ve azametine baslamadan 150 kere ayetel kursu okudum toplalamda 5 saat suruyor.Şuda var ben o davetten o davete atlamadim o olmadi onu yaptim o olmadi onu yaptim.Ve bu siteden aldigim melik hazin davetini söylemedim bile onuda 55 gun okudum gunde 400 kere ve yine bu siteden aldigim peri kizi revcan davetini yaptigimi soylemedim bunlarida denedim ve onlarda olmadi.Peki simdi napicam yapacagim şu kurban bayramina 70 gun var önumuzdeki carsamba erbain idrisiyeden bi davete basliycam ve bu son davetim olacak yine icazetsiz cunki icazet alacagim kimsem yok tanidigim yok son kez erbain idrisiyeden deniycem buda olmazsa artik bu havas isleriye davetlerle inan ugrasmiycam cunki artik kafam cok yoruldu size burda yaptigim davetle ilgili yine yazarim onumuzdeki carsamba gunu basliyorum Yazdiklarin icin Senden Allah razi olsun CELCELUTİYE arkadasim.
|