Alıntı:
Fatosh Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun. Evet gelmesini evladlarım ve onca yılımızin hatiri icin istemistim. Dediğiniz gibi yıkmak cok kolay, ama bazen gücüm kalmiyor,dibe vuruyorum. Sadece Allahtan yardım için dua ediyorum. Eminim buda benim sınavım. Insallah mukafatini ahirette alırim. Artik 22 senelik insani taniyamiyorum. Alkol var kumar var herşey var, onu kurtarmayı çok istiuorum ama onda bir caba görmeyince bende beziyorum. Artik en son aklima büyümü var sorusu takildi. Sasirdim kaldim
|
ALLAH sizden razi olsun, bakin beni al diye yalvaran, 10 senedir pesimde kosan bir kizi, o zaman almadim, simdi gittim aldim.(2,5 sene önce). Almanyada calisim, ev alim derken, aileler bizi ayirdi. (gitmisim yine gelmemisim) ki pardon, esek gibi calistim ve yaptim.
Ben gittigimde "eski "nisanlim , sanki baska bir insandi, bambaska, tavirlar, konusmalar.. elim kolum bagli falan filan(ama sanki baskasi diyor) ve anladim bir yanlislik var..
HOCAMIZA bakim yaptirdim, (ki bilinmeyecek seyleride ekledi) ve bana, ailesi büyü yapmis dedi.
Baglanti kurmak söyle olsada, büyü gizliden coook yapan var. Insanin iradesini aldigini gördüm! Bence arastirin, medyum takilanlara SAKIN güvenmeyin tabii, ama siz biliyorsunuzdur bunu.
Dediginiz gibiyse, zaten cabuk etki altina alinan bir insan gibi...
Bir büyüye kurban olmayin, bunu tespit etmenin yollari varmis...
Sevindim aslinda, düzelin isterim.
Selamlarla