Alıntı:
Merke Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim bende epifiz bezi bu konuyu bir kaç gündür araştırıyordum, bahsettiklerin tecrübemidir acaba, ben öyle algıladım, bazı okuduğum yerlerde üzerlik kargı kamışı ile birlikte kaynatılıp suyunu için vb bilgiler dolaşıyor, hatta denediğini söyleyen bir şahıs yalnız başınıza denemeyin, işinize gücünüze gidemezsiniz, çok zor olur, dayanamaz elden ayaktan kesilirsiniz benzeri şeylerden bahsetmektedir, düşünceni almak isterim.
selamlar
|
Hepsi tecrubemdir 1-1.5 ayda yavasca saglikli acilmasi icin bu sekilde verilmistir.Manna ile 10 dakikada da acilir ama sonrasi isin ehli olmayan icin can sikici olur
bu formulde en onemlisi uzerlik tohumu ve dozajidir.Uzerlik tohumunu 1 tatli kasigi degil 5 yemek kasigi yaparsaniz alişin harikalar diyarina gidebilirsiniz dmt salgilatir tecrubeyle hepsi sabittir
kimseye tavsiye etmem dozundan fazla yenmesini..uzerlik tohumunu agziniza atin uzerine su icin cunku tohumuda faydalidir istediginiz kadar kaynatin midenizde tohumunun emilmesi kadar faydasi olmaz. o çörek otu yagi da burna damlatilmasi bilinmeyen bir formuldur saymakla bitmez faydalari.Sadece epifiz bezi degil beyindeki tikanik damarlari acar kilcal damarlara kadsr istenilen miktarda oksijen gitmesini saglar.Burna damlattiktan sonra genzin yaninca 2 bardak oturarak su ic bu da onemli isin sirridir
Kasin arasina masaj ve youtube dan muzik isin sabit ve destekleyici uygulamadir ama onlarda işe yarar..