İlgilenerek yanıt verdiğiniz için öncelikle müteşekkirim hocam.. ALLAH RAZI OLSUN Sizden ve bu foruma yardımcı olan arkadaşlardan..
Lakin benim ufak bir durumumuda belirtmek isterim, içimde ve ufkumda bir yangı var o yangı ALLAH Celle Celalühü ya yönelik içim yanıyor.. Vird edindiğim tesbihatları çekmeye devam etmekteyim.. Ve bu yangı bir şerden denk gelerek başladı bende ki benliğimde. Rabbimin verdiği bu şerden bana sonsuz lütfundan HAYR ve güzellikler çıkacağıdır, inşALLAH HU RAHMAN.. Dualarımı o yangı ve Allah’a olan susuzluğumla ettiğim duaları rabbim gerçekleştirdi, ilkte ve ilk durumda yaşıyorum.. Ağır bi sınavdan geçmekteyim rabbim cümlemizin sabrını beni dahil arttırsın.. Hayrlara vesile edip güzellikleri bahşetsin inşaALLAH amin amin amin ecmain. Demem o dur ki; Yusuf hocam benden benliği açan bu zor imtihanımı kazanıp feraha kavuşmam için önce sizden daha sonra tüm okuyan üyelerden bu aciz, mazlum, günahkar, bilgisiz, cahil kardeşinize dualarınızda yer vermenizi rica ve talep ediyorum.. Müminin mümine duası kabul buyrulur.. Dua ile Selamün Aleyküm..
Olsun be aldırma Yaradan yardır...Sanmaki zalimin ettiği kârdır... Mazlumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR..
Yunus EMRE
|