hızır as ile karsılasmam
bir kitapçıdaydım . birisini gördüm . ALLAH ın isimlerine bakıyordu . bana dedi
esmaları şu kadar oku yazıyor ama esmaların anlamını göremedim dedi . ve muhabbet basladı . konu benim cok kitap okumama geldi . konusma anında bana esmalar ve kac adet okunacagını gösterdi . ben hemen bir esmaya baktım
o esmanın yeri bende farklıdır. hemen kac kere okuyacagıma baktım . bana bu esmaları izinsiz okuyamassın dedi . bana esmaları verdi . ( bana okumam icin manevi izin verilmis ama ben sonradan anladım jeton gec düstü) . kitapcıdan uzaklastı biraz ve bana baktı büyükler seni bırakmaz dedi gitti
HIZIR olacagı hic aklıma gelmedi . zaman gecti düsündüm hızır olabilcegi
cünkü bir kac yıl önce benzer bir olay yasamıstım sanki . o zamanda bana esmalar verilmisti sanırsam aynı kitapcıda verilmisti . ama hızır as kadın kılıgına niye girsin diye sacma bir düsünce geldi . bası acık aşırı yaslı deil . ama çekici bir bayanda deil 40 50 yası arası gibi yası . hızır as kalbinde dünya sevgisi olan kisiye gelmez . hızırın belli kuralları vardır . bende aşırı dünya sevgisi vardı . bana niye gelsin diye düsündüm . bu olay subat 2018 de oldu
sonra onun hızır olduguna emin oldum . nasıl emin oldun diye lütfen sormayın . bunu söyleyemem . bu foruma nicin girdigimi söyleyemedigim gibi
hızır as peygambermidir yoksa veli midir derseniz . peygamberdir
124 bin peygamberden biridir . insan ırkına gönderilen 313 peygamberden biridir . binlerce alem var . hepsinin sultanı muhammed mustafadır sav