Alıntı:
Melek12345 Nickli Üyeden Alıntı
Celcelutiye seni takip ediyorum allah razi olsun ben boşanmak üzereyim ve aşırı zu lim içindeyim çocuğumla sokakta heran atılabilirim bana yardım edin ne yapım ne okuyayım ben kendim evde hep okudum saatlerce bisi değişmedi
|
Herşeyin bir sebebi vardır batıni işlemlerden önce zahiri problemi aramak lazım,sanmıyorum ki kocanız durduk yere sizi çocuğunuzla sokağa atmak istesin.Evde hergün niyet edip 'Evimize huzur ,mutluluk gelmesine ve evimizin korunmasına vesile olması niyetiyle niyettim ettim Allah rızası için Veddua süresi okumaya' 7 Veddua süresi okuyun.
Eşiniz evde yokken abdest alıp 1 bardak su koyun önünüze niyet edin : Allah'ım besmelenin yüzü suyu hürmetine Eşimin kalbimin bana çevir benden başkasını gözü görmesin ve beni sevmesine vesile olması niyetiyle niyet ettim besmelei şerif okumaya gibi bir niyet yapabilirsiniz..
Suyun içine 786 besmele okuyup her besmelede suya huu diye ufleyin.zikirmatikle muhakkak sayın ne eksik olsun sayı nede fazla..Imkan varsa aynı niyetle sonraki 6 gün suya üflemeden sadece aynı niyeti yapıp 786 besmele okuyup totelde 7 güne tamamlayıp güzel bir tertip yapmış olursunuz good
Uflediginiz suyu eşinize içirin sürahiye katın veya bi parçasını yemeğe bir parçasını sürahiye katın birşey olmaz.Bu büyü değildir besmelenin yüzü suya hürmetine Allahtan istemedir kabul edip etmemek Cenabı Hakk 'ın elindedir..Uygulamanizi tavsiye ederim good