@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nefsi terbiye için oruç tut ramazandan sonrada pazartesi persembe oruç tut,Niyet ettim kahhar esmasi ile nefsimi terbiye etmeye Allah rizasi icin zikretmeye diye bi niyet et kahhar esmasini ebced değeri kadar zikret hergün
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu konuyu iyice oku wordde düzenle yazıcıdan çıktı al kendine bu konudan virdler edin bu latifeleri zikretmeden öncede kahhar esmasi gibi niyette bulun
Tarikat ehli isen zaten 7 esma veya 15 esma nefis dersleri var onları bitir
Nefsi öldürmeye çalışma nefsini hizmete kanalize et..Insanlarin hayrına iyi işlere çalış.Git camiyi süpür bi gün kuddûs esmasini sayısız zikrederek , yanmayan ampul ,çalışmayan musluk varsa tamir et veya ettir
Iftar çadırını kurulmasında yardımcı ol
Dualarına Allahim senin razi olacagin bilinc ve suur uzerine yasamayi nasip et, nefsimi ıslah eyle Allahim iyiliği emretsin bana nefsim senin elinde bunu biliyorum senden senden istiyorum sana sığınıyorum beni bir an olsun bile nefsimle baş başa bırakma Ya Rabbi diye dualarına kat..
Riyazet değil de halvet ilerleyen zamanlarda yaparsın.
Her halükarda zikirle meşgul ol yatarken bile Allahi zikret
72 bin Kelimei tevhid ile başla,gün içinde abdestli kuranı kerimin türkçesini oku gazete gibi değil kendine dersler çıkartıp manaları iyice kavrayıp oku