Kainata kalp gözüyle bak kendiliğinden açılır
Elif lam mim zikri 2 tanedir tabiki benim bildiğim doğrusunu Allah bilir,bir tanesi 7 günlüktür diğeri 41 gün
7 Günlük olanı tavsiye ederim.Zamani az diye değil hiç birşey söylemeden yanlızca parmağıyla 2 kere üzerine tıklayıp buna devam et diyen ilim sahibi birisi olduğu için.Bu 7 günlük zikirde degisik haller zuhur edebilir kimseye hic bir sekilde soylemeyin..yaşantınızla ve imaninizla alakalı bir durumdur bu.Internette araştırın bulamazsanız gönderirim.Sabah namazı ve akşam namazı sonrası ve gece okumaları vardır ama işin sırrı şu ki ; Sabah namazı ve akşam namazı sonrası bazı kapılar açılır özel bir dua vaktidir.Bu zikrin bilhassa o zamanlarda yapılması küçük bir sırdır ve kalp gözünü yeteneği için kalp cakrasininda düzgün çalışması gerektiğine inanıyorum ben bu zikir cakralarinizida acar..
41 günlük olana devam ediceksenizde Elif lam mim in başına besmele okuyup okumanızı tavsiye ederim..
Allah sizin kalp gözünüzün açılmasını istedikten sonra bunlar küçük sebeplerdir.Okumalardan önce niyet ederseniz dahada güzel olabilir..
- Niyet ettim elif lam mim zikrinin kalp gözümün açılmasına vesile olması niyetiyle Allah rizasi icin zikretmeye,Allahim hak ettigim için değil lütfu kereminle nasip eyle sen herşeye kadir ve muktedirsin..
Kalp gözü yavaş yavaş açılır bir anda ilginç haller beklemeyin ve acaba açıldı mı diye şüpheye düşmeyin..Ruya gormeyen ruya gormeye baslayabilir ruyalarda ilginc haller olabilir
Mesela küçük bir örnek birisi size sirtimda ağrı var dediği zaman sizin sırtınızda bir nokta sızlar karşınızdakinin ağrının sebebi o noktadır.Kalbinize sebebini bilmediğiniz ama doğru olan düşünceler gelir ama zamanla olur.Bu uygulamalardan birisini yapıp gün içinde de bol bol tefekkür edin.Meyveyi inceleyin çiçekleri hayvanları herşeyi gözünüzün önüne getirip düşünün Allahın yaratma sanatındaki sonsuzluğunu hayal edin.Zamanla güzel haller çıkar ortaya aslında tefekkür etmek kalp gözüyle bakmaktır.Meditasyoncularin çakralar 3. Göz çalışmasında hep birşeyi hayal edip onun üzerinden çalışırlar tefekkür kalp gözü için kilit rolündedir..Sakin ama sakın karşınızdaki insan hakkında bir bilgiye sahip olduğunda bunu ona söylemeyin veya kalp gözü açmak için şu zikri çekiyorum demeyin yavaş yavaş açıldığı gibi kibir ile bir saniyede elinizden alınır.