Resimdeki eleman benim hayatımdan çıkalı uzun zaman oldu sizin hayatınıza girmesi gibi birşey mümkün değil hatta bilinç altına bile giremez insan hayalinde bu elemanı canlandiramiyor ben vücuduma dokundugundaki ellerinin soğukluğuna kadar dun gibi hatırlıyorum ama bu gün o alemlerden çok uzağım tefekkür ettik geçtik
aslında enerjisi düşük değilde vücuttaki b12 magnezyum ve bazı mineralleri düşük olan insanlar hayal gormeye yatkındır olmayan bir şeyi var bile yapabilirler.Kimse resme uzun uzun bakıp istemeden davet bile edemez bazı ilmel yakınlar anlayabilir sadece o yüzden kimse için tehlike yoktur.Bu resim aslında bir çok tartışılan ispatlanmamış konunun küçük bir delilidir.
Benim hocam a gelince Ali ihsan tola abinin 1 kere Allah seni muvaffak etsin demesiyle hayati değişmiştir
Ali ihsan tola abinin bitkilerle arası epey iyiymiş en son vefaat etmeden önce bundan sonra hastaları doğal taşlarla tedavi edicem demis hocama ,o günden beri benimde taşlarla aram pek iyi
Bu arada hocamın adını bilerek söylemiyorum belki internette burda geçmesinden rahatsız olur diye.Hocam dememin sebebi anlattığı hakikatlerle gözümün açılmasını kalbimin görmesini 1 boncuk tesbihi niyet edip bana vermesiyle bütün hayatımın değişmesine vesile olduğu için hocam gibi öz abim gibi görürüm kendisini..25 senelik Risaile Nur okuyucularından