20.05.18, 01:00
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Ebuhamza Nickli Üyeden Alıntı
.. Fatma anamız gibi dahi bir bayan seyyide olsa dahi onun sadece allah katında yaptığı dualar kabul olunur kendileri yazamaz çizemez cinni taifeye hükmedemezler hadimleri hüddamları olmaz sadece melekler vardır yardım ederler meleklerde bu tarz işlerle uğraşmazlar yetkileri yoktur
|
hocam melekler ile yapılan çalışmalar ile şifacı olabilir mi kadınlar peki. Hoca olmaz amenna ama Bi takım sırlara işime merakını o zaman hep kapatmalı mı benim gibiler? Zaten nefsimden korkuyorum sizi okuyunca bu siteden komple çık bırak arayışı ne oku ne de heves et dedim şimdi kendi kendime. Yani hocalık değil ama bir şifacılık ya da tefekküri ilim merakım var acaba hiç bulaşmadan mıı.. Bende ne öngörüyorsunuz?
---------- Post added 20.05.18 at 01:01 ----------
Alıntı:
Ebuhamza Nickli Üyeden Alıntı
.. Fatma anamız gibi dahi bir bayan seyyide olsa dahi onun sadece allah katında yaptığı dualar kabul olunur kendileri yazamaz çizemez cinni taifeye hükmedemezler hadimleri hüddamları olmaz sadece melekler vardır yardım ederler meleklerde bu tarz işlerle uğraşmazlar yetkileri yoktur
|
hocam melekler ile yapılan çalışmalar ile şifacı olabilir mi kadınlar peki. Hoca olmaz amenna ama Bi takım sırlara ilme merakını o zaman hep kapatmalı mı benim gibiler? Zaten nefsimden korkuyorum sizi okuyunca bu siteden komple çık bırak arayışı ne oku ne de heves et dedim şimdi kendi kendime. Yani hocalık değil ama bir şifacılık ya da tefekküri ilim merakım var acaba hiç bulaşmadan mıı.. Bende ne öngörüyorsunuz?
|