Alıntı:
İpek Nickli Üyeden Alıntı
Bismillahirrahmanirrahim. Tahassantu bizil mülki vel melekut ve aksemtü zil izzeti vel ceberut ve tevekkeltü alel hayyil kayyumil halimillezi la yenamu ve la yemut dehaltu fi hifzillahi dehaltü fi emanillahi dehaltü fi hirzillahi bi hakkı kef he ye ayın sad küfiytü bi hakkı hamim ayın sin kaf hümiytü bi la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. Allâhümme salli ala seyyidina muhammedi zil hulukil azim.bi adedi ilmillahil azim ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. good
|
Allah razı olsun İpek hocam.
Keşke herkes sizler gibi yol gösterse YOLUN SONUNU değil.
Tahassun korumasını ve çok da etkili olduğunu duymuştum hocam. Ama ben işin aslı internetteki videodaki duyduğum ve gördüğüm bu koruma metotlarının (yani besmele ve yasinin 9. ayeti ile ilgili) doğruluğunu sormak istemiştim.
Teşekkür ederim.
Not : Bana duvarı gösteren kişi. şöyle bir bak bakalım. senden daha deneyimli ve bu konuda bilgi sahibi üyelerden hangisi BANA DUVARIN SONU, YOLUN DİBİ V.S. GİBİ mesajlar yazmış. GÖSTER BEN ŞİMDİ ÜYELİĞİMİ SİLDİRECEĞİM.
Not: özel mesajda bile mesajlaştığüım kardeşim elinden geleni yaptı.sağolsun her soruma cevap verdi. ve yolun sonunu da göstermedi. aksine yolu başlattı. Allah tekrar razı olsun senden CELCELUTİYE hocam.
---------- Post added 13.05.18 at 15:48 ----------
Ayrıca da ayetel kürsinin özel formülü ile ilgili sitede başlık da mevcut ve gördüğüm kadarıyla da kimse başına dert almamış.