Alıntı:
mhk1907 Nickli Üyeden Alıntı
İyi geceler ve hayırlı Cumalar.
Az önce internette Ayetl Kürsi özel formülü ile ilgili bir video izledim.videonun sonunda bu okumadan önce korunma yapılması gerektiğini ve sözkonusu korunmanında
ya Yasin suresinin 9. ayetini 21 defa okuyarak
وَجَعَلْنَا مِن بَيْنِ أَيْدِيهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَيْنَاهُمْ فَهُمْ لاَ يُبْصِرُونَ
Ve cealnâ min beyni eydîhim sedden ve min halfihim sedden fe agşeynâhum fe hum lâ yubsırûn.
ve ya 51 kere Besmele okunarak saplanması gerektiğini söylemiş.
Sitede konu ile ilgili arama yapınca bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım. bende konuyu sormak istedim.
Havas ilmi ile ilgili uygualamalardan önce korunma amaçlı olarak, yasin suresinin 9. ayetinin 21 kere okunması veya 51 kez besmele okunması uygun olur mu?
|
Bismillahirrahmanirrahim. Tahassantu bizil mülki vel melekut ve aksemtü zil izzeti vel ceberut ve tevekkeltü alel hayyil kayyumil halimillezi la yenamu ve la yemut dehaltu fi hifzillahi dehaltü fi emanillahi dehaltü fi hirzillahi bi hakkı kef he ye ayın sad küfiytü bi hakkı hamim ayın sin kaf hümiytü bi la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. Allâhümme salli ala seyyidina muhammedi zil hulukil azim.bi adedi ilmillahil azim ve sallallahu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. good