Sen samimi olucaksin için önemli dışın değil niyetler amellere göredir.Bir gun o icindeki disindaki seslerin hepsi kesilir yeni bir sen dogarsin sen uygulama kismina gec Allah seni bi gorsun, dua ederken resmi olma burda doktugun goz yaslarini git seccade de dök bakim neler oluyor hayatinda..Devlet kurumuna dilekçe vermiyosun,Allah a yakariyosun tüm benliğin ile..Ben dua ederken söylediklerime dikkat etmem.Benim sahibim sensin Allah'ım ben sıkıntıdayım beni bu sıkıntıdan cikartman ve hayır kapılarını açman için sana yalvarıyorum senden istiyorum sana sığınıyorum.. bak burda resmilik yok yakarış yalvarma var.Kendin ol dua ederken edebi üslubu bozmadan
Çörek otu yağı için bi şırınga al veya damlalık burnuna damlat 2 şer damla genzin yansın üzerine 1 bardak su iç,benim istediğim çörek otunun beyin damarlarını açması ve epifiz bezinin uyarılması..
Niyet edip 1 günde 5 kilo vereni tanıyorum ben.Sen niye niyet etmiyorsun şuanda? ; Niyet ettim Allahın razı olacağı şuur ve bilinçle yasamaya..Bak bu niyet kabul edilir bir dene..
Bütün tavsiyeleri kagita yaz şimdi başla,yoksa kaybolup gidiyor hepsi ben yaşadım sen yaşama
Boşver sen kimseye kin gütme Kimde ne kadar hakkim varsa helal olsun de bu bile rahatlatır insanı..Hayatimiz boyunca bütün haram etmeler,beddualar hepsi bize döner aslında sen kimde ne kadar hakkin varsa helal et..