Peygamber Efendimiz (s.a.v) için bir çok uygulama vardır hatta Hz Ali icinde var ama diğer peygamberler için bir uygulama duymadım.Ayrica kafaniza takılan şeyi daha çok merak ettim
Peygamber Efendimizi (S.a.v.) ı gören cennetle mujdelendigi bildirilmiştir bütün peygamberler ondan gelmektedir ve onun sancağı altına toplanıcaklardir.Sizin bu arada kalmış konulara ilginize hayran kaldım
Hiç sonuç odaklı değil hocam , ayrıca bir peygamberi veya din büyüğünü rüyada görmek tertipler yapılsa bile nasip işidir..
Peygamber Efendimizi görmek için : Niyet edip görmek niyetiyle Durunun saklı kasidesi okunabilir..Bu kaside sonunda hemen edilen duaların kabul olacağı bildirilmiştir.
Kevser süresi- salavat ile yapılan tertipler var ama ben bildigimi yazdım.Gerci günlük 100 kevser suresi bir müddet sonra degisik kapılar açar. 313 kevser suresi günlük okunursa cook daha farklı şeyler olur
Büyük ihtimalle herhangi bir Peygamberi rüyanızda görseniz bile konuşamazsınız, Rüyada bir din büyüğü ile konuşmak ona soru sormak ondan ilim öğrenmek bu insanda uzun müddet sonra gelişen,sınavlardan sonra olan,Allahın izni ile olan nefis ve latifelerin acilmasiyla alakali bir durumdur.Peygamber efendimiz (s.a.v.) bazen rüyada gözüküp günlük işlerde yapılan hatalardan yanlışlar için uyarır.Cenab-i Hakk 'ın kapısına götürmek için sizi hazırlar..Bu hevesle merakla değil ihlas ve takvayla olur..Yillar alır diyaloglu iletisim kurmak,amaç bu olursa yine bu şekilde iletişim kurulmaz.İnsaAllah mana aleminde bir gün Peygamber Efendimizi Kuranı kerim okurken dinleriz