Alıntı:
Yalova Nickli Üyeden Alıntı
Bazı gerçekleri konuşabilir miyiz bu platformda? Yoksa direk kovulur muyuz buradan?
Mesela bin defa? 900 defa olmaz tam bin defa olacak? bazıları tam 1001 olacak demiş, neden illa 1001 olması gerekiyor?
Bunu mantıklı açıklayabilecek bir hoca var mı? @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rica etsem lütfen
|
tekrar merhaba.arka arkaya mesaj eklemeyi beceremediğim için böyle yazdım kusura bakmayın.
yalova kardeşim, sana şunu söyleyeyim. sitenin adeta demirbaşı gibi olan büyüklerim,kardeşlerim adeta havas konusunu hayatının baş koöşesine koymuş iyi niyetli insanlar. inanın ben başlığı açarken bile tereddüt duyduğum (acaba dalga geçtiğimi sanırlar mı) soruları bile en güzel şekilde yanıtladılar.
yani kısaca iyi niyetli havas gönüllüsü ve havas uzmanı insanların bir araya gelmesi ile oluşmuş bir platform diyebilirsiniz.
ha bende siteden şimdilik bilgi amaçlı istifade ediyorum.ya da çok çok basit uygulamaları yapabiliyorum. yada deneme amaçlı vefkleri yazıyorum.(safran mürekkeple kağıdı üstüne koyup kopya çekiyorum. bu da beni mutlu ediyor. hiç değilse onu becerebilmek mutlu ediyor. çünkü hayatında hiçbir şeyi tam anlamıyla başaramamış bir insan olduğum için bu küçük beceriler beni çok mutlu ediyor. çünkü havas ilmi ile ilgili orta ve büyük çaptaki uygulamalar için hazır değilim ve o beceriye çok çok uzağım.