Cinler insanın kalp güzelliğine aşık olmazlar,işlediği günahlara aşık olurlar.Siz hic muslumanligini yasayip bana cin aşik oldu diyen duydunuz mu ? Banyoya girerken Bismillah demezsen görürler nereyi gördüklerini açıklamim şimdi,3 günden fazla cünüp gezersen baya bi haşir neşir olunur farkında olmadan
Hiç bir cin insanla ilişkiye giremez veya çocuğu olamaz.Bazi insanların beynine girip göz perdesinin önüne geçip güzel bayan suretinde gözükür ilişki yaşamak isterler.Beyninizdeki bir kaç noktaya dokunurlar meni gelir sizden,ruyalanmak aslında böyle bişey..Daha sonra 1 tanesi gözünüzün önüne gelir yine çocuk suretinde gözükür size bu senin çocuğun artık bize baglisin derler ama aslında ortada çocuk falan yoktur.Yillarca kendini eve kapatıp çocuklarıyla oynadığını sanan bir adam tanırdım en son kalp krizinden öldü..
Cinlerin en çok istediği şey insan gibi bir sureti bedeni olmasıdır bizde en çok buna imrenirler bedenlere sık sık girip bi vücutları olduğunu hissetmeyi severler siz onun girip çıktığını anlayamazsınız.. 3 kisilik bir aileye babanin isledigi gunahtan musallat olan suflileri bilirim.Baba babasinda ,cinin karisi adamin karisinda ,cinlerin cocugu cocuklarindaydi ilginc bir deneyimdi benim icin ama bize gunah isletmeye calisirken 90 kisi 1 evde yasamak yerine bedenlere girmeyi seveler islediginiz gunaha gore ruhsat alip sizi hasta dahi edebilirler..Kuranı kerimde geçer kan dolaşan her yerde gezerler..Ilim sahibi bir insana yaklaşamazlar onun yaydığı nur sufli cinleri yakar azap verir , sanırım bizde onlar gibi havada ordan oraya uçmak isterdik
Dip not : Cennet-ül Esma dairesi sartlarina uygun yazip namazlardan sonra tertibini yapana hiç bir cin kendi sureti dışında gözükemez,köpekse köpek yilansa yılan suretinde gözükür.Tecrube ile sabittir