Alıntı:
Alican476 Nickli Üyeden Alıntı
Yani okumamaniz için uyarı olabilir mi demek istedim bende çok üstü kapalı söyledim bunu.Denenmis tecrübe edilmiş olan 7 gün 786 besmelei şerif okumanızı tavsiye ederim.Esiniz olduğu için atış serbest helal dairede kaliyor niyet edin okumadan: Allah'ım okuyacağım besmelei seriflerin eşimin evine dönmesine,evimize huzur ve sevgi getirmesine vesile olması olması niyetiyle niyet ettim Allah rızası için besmelei şerif okumaya sen kabul eyle Allah'ım şeklinde niyet edin 7 gün okuyun herhangi bir
şartı yoktur 786 ı tam eksiksiz fazlasız okuyun.Bunun yanında herhangi bir celb uygulaması yapmanızı tavsiye etmem.Eger bu tertible zaten inşaAllah gelir gelmezse de Allahın işine karışılmaz..Bu bir sınavdır benim gözümde sizde bir teste tabi tutuldunuz..Acaba Cenabı Hakk tan isteyip ona mi sığınacaksınız yoksa binbir türlü celp uygulaması yapıp kendi basiniza halletmeye mi calisicaksiniz..Benim kalbime gelenleri yazdım.Kusurum olduysa affola.Allah bu sınavı kolaylıkla ve en güzel şekilde gecirmenizi nasip etsin..
|
Cok haklisin Allah razi olsun kardesim . Ayni zamanda istiharede yapiyorum bakalim devam edecegim
---------- Post added 26.04.18 at 10:24 ----------
Alıntı:
banubay Nickli Üyeden Alıntı
bence okuduğumuz duaların veya esmaların görevlileri veya gücü bizi de etkiliyor bazen bunu bende hissediyorum karşı taraftan çok ben etkileniyorum
Ben de okumadan önce niyet ediyorum okuduktan sonra karşı tarafa gönderiyorum yani okuduğum davet olmasa dahi okumam bitince dua ediyorum sonra okuduğum sürenin veya esma ne okuyorsam görevlileri sorumluları Allah C.C. izni ile gidin ........İbni ..........(nokta yerlere isim koyulacak) dileğimi kısa ve net söylüyorum göreviniz yapın diyorum.
birde böyle denemenizi tavsiye ederim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Allah razi olsun kardesim .