Alıntı:
mhk1907 Nickli Üyeden Alıntı
Selamunaleyküm.
Benim kafama birkaç gündür bir soru takılıyordu. Nasıl tepkiler alacağımı bilmiyorum ama yine de sizlere danışmadan rahat edemedim.
Bir tesadüf sonucu karşı cinsten bir insanla karşılaştık. Ama bu kişi ile birbirimizi hiç tanımıyoruz. Bu bir trafik kazası, bir çarpışma veya herhangi bir olay sonucu olabilir. Bu kişiye içimizde kuvvetli bir sevgi yani aşk gibi birşey oluştu. Burada iki tane sorum olacaktı :
1 - Bu kişininde hiçbir şekilde bir bağının (evlilik,nişan,söz,flört) olmadığını kabul ederek, bu kişinin de bize aşık olması ve bir şekilde bu kişi ile yeniden karşılaşabilmek için uygulama yapmak (celp, dua vs) doğru olur mu?
2 - Şayet yukarıdaki sorumun cevabı uygun ise bu kişinin kendi ve anne adını bilmeden uygulama yapmamız mümkün mü?
3 - Şayet yukarıdaki 2 sorununda cevabı uygunsa nasıl bir celp uygulaması önerirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim. Yuakrıdaki yazdıklarım asla ama asla dalga amaçlı değildir. Sadece bilmediğim konularda bilgi sahibi olmak amaçlıdır. Çünkü yukarıda saydığım durum başıma geliyor.
|
Sen şimdi bunu araştırmaya çalıştıkça hikmeti sırrı vesairesi kalmayacak.Tefekür ve ibret alma muhteşem birşey mübarek