Alıntı:
brb Nickli Üyeden Alıntı
hirisytyan kiliseye aylik vergisini ödemiyorsa zaten ateist konumunda
hem kendi kafasi ateist (cünkü ödemiyor ve pazarlari ibadet icin kiliseye gidemiyor)
arti ben cok hiristiyan biliyorum sonradan sünnet olup müslüman olanlar ve benim diger tanidigim müslümanlardan cok daha edepli
|
hep diyordum ki ileride ne olacağı belli olmaz hiç kimse karşımıza tesadüfen çıkmıyor. sadece buna inanıp buna sığınarak yaptım bu tertipleri. kötü bir şeyle de karşılaşmadım hiç. ve anlamadığım nokta Kuranı okudum müslüman kadın gayrimüslimle evlenemez demiyor hiçbir yerde. erkek için de bunu söylemiyor. müşriklerle evlenmeyin diyor. isevilik de tevhid inancı olan bir din. o da yaratıcının bir kulu. Allah sevmeyi neden yasaklasın bilmiyorum.
---------- Post added 23.04.18 at 09:32 ----------
Alıntı:
brb Nickli Üyeden Alıntı
hirisytyan kiliseye aylik vergisini ödemiyorsa zaten ateist konumunda
hem kendi kafasi ateist (cünkü ödemiyor ve pazarlari ibadet icin kiliseye gidemiyor)
arti ben cok hiristiyan biliyorum sonradan sünnet olup müslüman olanlar ve benim diger tanidigim müslümanlardan cok daha edepli
|
çok büyük bir bağlılığı da yoktu ayrıca islama da saygılıydı. çok defa saatlerce her şeyi susturup bırakıp içimi, kendimi dinledim. vazgeçmem gerektiğini söylemedi bana bu ses ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum