Yaşantımı degistirdim.Onceden herturlu maddeyi kullanan muptezelin tekiydim Allah affetsin ve son 1 sene sigarayı yaktigim anda yanımda belirdiklerini hissederdim.Her zaman evde vardı ama madde kullanımında bana dokunduklarini ellerimi bacaklarımı siktiklarimi hissederdim.Bir gün hele tamamen kontrolü ele geçirdiğini hissettim.Ben görüntüde 2. Plândaydım tv seyrediyo gibi arkadaşlarımı seyrediyordum.Agzim dugumluydu sanki ben konuşmayı bırak gözümü kipirdatamadim ağzımdan küçük baloncuklar cikiyo gibi hissettim telefonun ön kamerasından baktım hiç bişey yok.Konusmalarini duymaya başladım ve artık madde kullanınca geldiklerine benim onlara kapı actigima emindim.Sahaflar çarşısından aldığım cep boy Ayet-el kürsi,mührü şerif,nalı şerif,35 besmele şerif olan küçük bi kart vardı madde kullanınca bu kartı tuttugumda canının yandığını hissettim ama gitmesi için yeterli değildi.Uzun bi müddet bir arada yaşadık hatta selfie bile çektim bi tanesiyle selfiemiz var hala durur
Siyah cübbeli kireç rengi süratli keçi sakallı ihtiyar şeklinde.Sonra ben anladım ki bu kainatta başımaza gelen her olayın bi sebebi var.Varliklara inandım bunlar tefekkür etmemi sağladı.Dua edince kaçan bi enerji varsa Bilmediğim başka alemlerde vardı.Cennet ve cehennemde var o zaman dedim.Uzun zaman bunlarla sohbet,ışkence,korku içinde yaşadık.Gunahlarimdan geldigi icin geldigini hissettigim anda " Estağfirullah el azim el kerim ellezi la ilahe illa huvel hayyul kayyum ya zel celali vel ikram"
Istigfarini zikredince eskisi kadar hakimiyeti olmadığını hissettim.Gunahlardan gelgine emin olunca daha sonra işlediğim yaptigim bütün günahlara tövbe ettim.Bunu yaparken soğuk terler boşaldı üstümde ama samimi bir tovbeydi 24 yaşında bir çocuk bütün maddelere,zinaya,içkiye herşeye tövbe ettim ve bu işlerde kilit anahtarın tövbe olduğuna inandım.
Başımıza işlediğimiz günahtan dolayı gelen bir ifrit var ve karşımızda bunun karşılığında para talep edip sıkıntıyı çözeceğini iddia eden bir hoca var.Hoca benim Günahlarımı mi temizlicek ? Kendi yaşadığı taifeye benim bedenimdekini temizlemesini mi söylicek? Işın ehli 1 hoca tanıdım geriye kalan 9u tıraş.Hicbir hadise sebepsiz gerçekleşmez.Gunahimdan ifrit musallat oldu.Dualar ezberledim hidayetime vesile oldu namaza başladım şimdi diyorum ki şükürler olsun yaşamışım.Uzun ve büyük tefekkurlu musallatimdan çıkarttığım tek ders hoca hoca gezecegine Dua edip musibetin def olmasını istemek daha mantıklı.