Büyünün akı karası yoktur.Kotu insanlara büyü yapmanızı kim söyledi size ? Durun ben cevaplim Şeytanın ta kendisi..Allah bir kum tanesi kadar iyiliği ve kötülüğün karşılığı verecek mahkeme ı kübrada. Peki sizi kim görevlendirdi insanlara büyü yapıyorsunuz? Veya yaptığınızı sanıyorsunuz sadece.Siz bu hareketle Cenabı Hakka hizmet mi ediyorsunuz ? Resulullahın yolundan mi gidiyorsunuz yok ? Başkalarından önce kendizi kurtarın kendine faydası dokunamayan başkasına nasıl yardım edebilir ? Her yapılan bedduanin bile yapan kişiye döndüğünü düşünürsek,yaptığınızı iddia ettiğiniz büyülerinde sufli cinlerin yönlendirmesi ile tutmuş olduğunu farz edelim..Sizin bedeninizde şuanda kaç tane ifrit cin var biliyormusunuz ? Siz yazdığınız kadarıyla Allahın işine karışarak şirk koştunuz..Şirk için bi tövbe edin ensenizdekileri bi indirin aşağı
Siz kendinizi tedavi edin daha sonra insanlara faydanız dokunur inşallah.
Sihirli cümle şu: ( Eller omuz hizasında kaldırılır) Allahim şirkten gelen şeytandan sana sığınırım. Bunu 20 sefer bi tekrarlayın bakalım vücutta neler olcak
))
Daha sonra bütün günahlarınızı lisanen söyleyip Allahtan bağışlanma dileyin.Bir daha yapmamak için söz verin.Sizi bu durumdan kurtarması için yalvarın Cenabı Hakk a sizin günahlarınız onun Rahmetinden büyük değil olamazda.
Bunları okurken o ensedekiler bana çok uyuz olucak binbir türlü vesvese vericekler bu salak ne biliyor ki ? Okuma sen bunları ne gerek var biz seninle mutluyuz..Biz senin işlediğin günahlara aşığız sen bizim elemanimizsin yapma ne tovbesi gozunu sevim bile derler ama işin raconu bu
)
Saygilarimla