Bunlardan bir kaçtanesinin havasını yazacaz degerli arkadaşlar şimdi bu besmeleyi kim muarrem ayının ilk günü 130 defa bu şekilde yazar ise ve bunu safran, gülyagı, iğde yagı, gülsuyu, misk-i amber.
Eger imkanız varsa bütceniz yeterse sitede konu var ''havas ilminle uğraşanların kullanacağı kokular'' diye, bunlarla yapar ve bunları katarsan harikalar harikası olur.
Bunları harman yapıp ve bunlarla yazar, yanlız o gün ilk gün oruçlu olunacak ve yazmadan evveli gusül ve boy abdesti alacak ve kılanacak namazları ve hediye edilecek.
7 fatiha 11 ihlası hediye edecek ve güzel bir tütsü yanacak ve sonra yazılmaya başlanacak.
Korunmak için yaparsa ömür boyu korunulur.
Rızık için yaparsa gelecek o yıla kadar rızık ve nasip kısmet gökten yağar.
Çocuğu olmuyorsa yazar taşır ve hergece kocasınla cima ederse ALLAHIN İZNİYLE cocuğu olur.
Muhabbet için yazar yastığın altına koyar yanlız enson yazdıktan sonra o kişilerin isimleri yazılır ve yastıklarına konulur züheyla le yusuf a.s gibi aşık olurlar.
Tarlaya gömerse bereketinin hesapını bilmez.
Yine bu şekilde yazar ve hergün sabah namazından sonra veya gece 12.30 sonra sana hangisi uygunsa 2500 kere besmele okursa 41 veya 21 gün de kendisine bir huddam elde eder ömür boyu kendisine hizmet eter.
Bunda halvet ve riyazet yoktur tabiki genarel gelecegine ne olur uzman çavuş gelir.
Bunun birde insan şekli yapılışı vardır besmelenin insan şeklinde yapıpta ve yapılacak bir konumu vardır
( orası sır bende kalsın ) hertürlü ister hayır ister şer herşeyi celp edersin.
Ve bu besmeleyi bu tertip yazar ve 12 bin kere besmele okur yazdığına üfürürsen bu yazdıgın ömür boyu gecerlidir bu size bir sırdır.
Silah, bıçak, kesici alet kesmez dediğim şekilde yazar takarsan ve besmelenin niçin kullanacak olursan o niyet eder sen o niyet olur.
Bunun binlerce ve milyonlarca havvası vardır. sen bunu anlar isen ve iyi kavrarsan irşad olursun.
Bu böyle uzar gider degerli dostlar arkadaşlar ben bunların hepsini bizzat kendim yaptım sahihtir ve müccerrepdir.
ALLAH'IN İZNİYLE hiç biri sekte vermedi benden size alın kullanın amma bana ruhaniyetime 1 fatiha eksik etmeyin ve hellal yolda kullananlara icazet verilmişdir.