Tütünün tadı nasıl güzelleşir - Tütüne aroma nasıl verilir (Tecrübe)
Merhaba arkadaşlar tütüne nasıl aroma verebiliriz onun tecrübesini paylaşacağım.
Sigaranın pahalı olmasından dolayı tütün içenlerin sayısı gün be gün artıyor, son zamanlarda gerçi tütüne de bir çok darbe vuruldu ama istenirse şimdilik ulaşılabiliyor. Bu nedenle bende bi katkım olsun diye bu tecrübemi paylaşıyorum.
Tütüne aroma vermek istiyorsak, öncelik denediğim yöntemlerden birkaç örnek vermeyim.
Birincisi karanfil arkadaşlar bu aktarlarda veya bakkaldan ulaşabileceğiniz bi baharat çeşidi, ister bir adet karanfili bir sigaranin tütünün içine yerleştirin istersenizde tütününüzü sakladığınız kabın içine bir miktar atın artık o size kalmış.
Eğer tek sigaraysa zaten tadı damağınızda kalacaktır anlatmaya gereke yok mükemmel.
Eğer sakladuğınız kabın içerisine koyduysanız bir hafta o kabın içinde beklesin ve sonucu tadın.
İkinci olarak da portakal mandalina ve limon kabuklarını tütünü sakladığınız kabın içine koyun ve bir kaç gün içinde tutun. Tütün o nemi çekerek bütün kokuları içine çekecektir.
Üçüncü ve son olarak vanilya çubuğu bunu denemedim arkadaşlar ancak deneyen arkadaşlarım var. Aktarlarda satılan vanilya çubuklarında beş altı tane alın ve tutun kabını içine yerleştirin daha sonra aynı şekilde bir hafta bekleyin ve sonucu deneyin yarımcı olabildiysem ne mutlu bana
Keyifli içimler..
|