avira Nickli Üyeden Alıntı:
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım deniyecek oldun göremedim mi ne yaptın bir ilerleme varmı ?"
Ben o ayeti kerime ile zaten 1 hafta boyunca istediğim aklımda olan birçok sorunun cevabını aldım.
Yafes Nickli Üyeden Alıntı:
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ,
Mülk 14.Ayet'i dilinden düşürme devamlı zikret bir kaç gün sonra melekler rüyanda veya bir şekilde gelip sorunun cevabını verirler biznillah
Ayeti kerime ;
أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَهُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ
Bu Tecrübe edilmiştir yani ilerleme ile alakalı değil ki yani melek için bu duayı istiyorsun bende sana bu ayete sımsıkı sarıl bir melek ile tanışacaksın zaten diyorum.
tecrübe edilmiştir diyorum başka bilgi veremiyorum
selam ve dua ile
Alıntıdır
avira Nickli Üyeden Alıntı:
Bunlar gibi örnekler atmayın çünkü hepsini denedim görmedim gördüysem Bile hatırlamıyorum bana böyle kesin sonuç verecek rüyada hadım görmek gibi yani kısacası %98 gibi olma ihtimali yüksek ve tecrübe edilmiş olanları yazarsanız sevinirim ama içinde böyle riyazet falan olmasın çünkü o işler uzun bana kısa ve tütsü kullanılmayan davetlerden bahsetin bilenlerden yanıt bekliyorum birde ben detaya girilmeyen sözler veya mesajlar atmayın yani tüm detaylarıyla mesaj atın lütfen yardım edin birde ruyayi hatirlamamda okunacak dua yani kısacası en ufak yapardım edebileceğiniz tüm konuları yazın ve lütfen sorularıma bakmamazlik yapmayın lütfen Allah rızası için bana yardım edin sizden en kısa sürede yanıt bekliyorum
Uyku ile uyanıklık arasında(yakaza hali) olanları zaten kolay kolay unutmazsınız Ancak rüyaları hatırlamak için bir sürü konu var mübarek her şeyi pişirip önünüze koymamızı beklemeyin
Mesela ; Lavanta Yağı
Net rüya görmek için lavanta yağı
Lavanta yağı bulamazsanız ; (ki her aktarda vardır. 5-10TL )
Yasin suresi 58. ayet uyumadan önce 99 kere okuyun uyuyun.
alıntıdır
Şimdi Yafes kardeş bu duaya sımsıkı sarıl demişsin zaten sıkılıyorum yukarda yazdığım örnek istiharelerin hepsini aynı anda yaptım ama göremedim bende kendimce hepsini yapınca olmuyor diye senin dediğini yapıyorum dün başladım 7 gün veya görene kadar devam etcem duaya sımsıkı sarılmayı düşünüyorum zaten sen deniyecek olsun diye bir ilerleme varmı diye sordum birde herşeyi bisirip önüne mi koyalım demişsin bilmiyorum bilsem sormam zaten en ufak bir fikrim bile yok ne yapayım ne edeyim diye istihareye sımsıkı sarildik gidiyoruz bakalım doğru yolmu Görces artık sen yaparım deyince sorayım dedim ben zaten bu konuyu bilmediğimden ve sizden öğrenmek için açtım bilmediğimden dolayı da soru sormak zorunda kalıyorum kimsede benim bu sorununa yardımcı olmadığından veya azarladigindan bütün umutlarım yıkılıyor sizden sadece iki şey istiycem birincisi bu işi sayıyı ve günü ogrenene kadar beni azarlamayin veya benim umutlarımı yıkacak sözler mesajlar atmayın ikincisi ise bulmakda yardımcı olun birde Yasin suresinin 58 ayetini yatmadan önce okuyun demişsin ben bu uygulama nedir ne için kullanılır anlamadım ama sanırım rüyayı hatırlamak için bir dua olduğunu düşünüyorum denenmiş mi ise yarar mı mülk süresini denediginiz ve gördüğünüz gibi gümüş de denedinizmi
Selam ve dua ile