Alıntı:
ÖzeDua Nickli Üyeden Alıntı
Siz galiba son zamanlar adam akıllı siyasi konuşmaları dinlemediniz?Ben de size soruyorum o halde türkiyede yaşıyorsun suriyenin iç işlerine ne halt etmeye karışıyorsun?Türkiyede yaşıyorsan neden sınırda işide silah götürüldü?Türkiyede yaşıyorsan ve suriye seni ilgilendirmiyorsa ve ki kürtler seni hiç ilgilendirmiyorsa o halde kobane düştü düşecek demek hangi akla hizmettir.Bunların hepsi Erdoğanın konuşmalarıdır.Yıllardır anlatamadığımız sorun bu zaten siz mynmara gider ümmetçilik yaparsınız ama yanı başınızda kürt insanları öldüğünde sesiniz çıkarmazsınız hatta buna çanak tutarsınız.Kürtler bunu daha önce halepçedede yaşadı..Zaten amerika erdoğanı başımıza getirdi kürdistan kurup türkiyeyide başka ülkelere verecekti.Fakat boynuz kulağı geçti ve erdoğan osmanlıyı geri getirmöek istedi o yuzden işidi çıkardı amacı suriyeyi alıp kürtlere vermek kendide bütün türk cumhuriyetlerini birleştirip türkiyeyi dünyadaki güçlü ülkelerden ilk 10 koymak kendide padişah olacaktı tabikİ.Verin toprakları gidelim o zaman biz çok meraklı değiliz size.Siyaseti iyi takip et arkadaşım.
|
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], dikkat edersen yorumlarimizda bir kisi sebebiyle tum bir milleti olumlu ya da olumsuz elestirmedik. Biz demedik pkk demek kurt demek, biz demedik barzani demek kurt demek. Bizler, hepimiz zorla ucu bucagi olmayan felaket silsilesine itildigimizi tartisiyoruz. Bu arada sunu da belirteyim, ben yuzde yuz turk degilim, ama ne mutlu turkum diyebilmektir mesele, anayasadaki turk kavraminin icerigini bile bilmiyorsunuz, hatta atalarim sonradan musluman olmus bir gruptur benim, 72 millet turk adi altinda birlesmis ki cicek bahcesi gibi tur tur bitkilerden olusur bu ulke. bende cikip ayrimcilik yaparim istesem. Biz millet kavramiyla konustuk, o adamlarla denk bile tutmadik kurt milletini. Sen de ne olur Tayyip'i turk milletine denk tutma. Oy verenide oy vermeyenide temsil eder fakat oy verenlerin bile her konuda onun soylemlerine ve eylemlerine katilmasi mumkun degil. Bu ince ayrintiyi kacirdigimiz icin ucurum buyuyor ve konu sapiyor. Umarim millet ve sahis arasindaki farkta hemfikir olabiliriz. Verin bu topraklari gidelim dersen, onu zamaninda cok ama cok denediler, sonlarini hatirla biraz. Inat edip isteyeceksen daha, sen istemeye devam et. Ilerde avuc acacak abd askeri ya da avrupa bulamayacaksiniz. Avrupada yasayan biri olarakta soyluyorum, kendi ic ekonomi ve kulturel sorunlari arasinda gunden gune batan, icten ice kaynayan bir kazandan baska birsey yok. Alkole bagimli ve onla mutlu olan, dunyada ne oluyo ne bitiyo haberi olmayan bir nesil var. Abd nin bu kadar ayakta kalmasinin sebebi de dunya ekonomisinin ona bagimli olmasi, ama catlak cok ve artiyor onlarda da. Irak savasi son hamlesiydi ve duraklama doneminde artik, simdi birilerine islerini yaptirma pesinde. Gonullusu de cok gordugumuz gibi.