Meleklerin biz isteyince gelen varlıklar olduğunu düşünmüyorum.Hadi diyelim kalbimiz kalbimiz tertemiz dünyevi hiç birşey sormicaz çağırmak istemenizde ki amaç nedir ? Bazi islam alimleri hadim çağırmayı bile yanlış bulurken ; görevleri var işleri var neden sizin yanınızda olsunlar ki onun için yaratilmadilar.Siz evden ruhu olan her türlü resmi , heykeli , müzik aletini , heykel ve biblolari kaldırın ilk önce..Evde kimse lanet okumasın küfür etmesin.Yasayis seklinize dikkat edin aginizdan cikan sozlere dikkat edin.Zaten gelirler ama musluman cinlerin bile insanlarla iletisime gecmeyi onlara gozukmeyi istemedigini haram kilindigini dusunursek hiç bir meleğin iletişime geçmek isteyeceğini düşünmüyorum.Birde gözünüzde perde varken nasıl görüceksiniz? Çağırma değil görmek olay zaten. Melekut alemini görmek diye aratin 40 gün her namaz sonrasi Ya şehid esması ve duası var.Melegi çağırmak değil görmek mesele göz olsaydı zaten gökyüzünde ,camilerde,müminlerin cenazelerinde görürdük. Kuddûs esmasi ebced değeri kadar ve Subbuhun guddusun rabbune ve rabbul melaiketul verruh 300 defa her gun zikredin.Son olarak arapça bilen birisine el kuddûs esmasini bir ekmek parçası üzerine yazıp cumadan sonra yiyin.1 dua okurum melek gelir işimi görür diye birşey yok havascilar perdeyi açıp cinleri görücez diye 1 ömür verir biz 1 melek görücez diye bi ömür veririz..Ama işlediğimiz salih amelleri gören meleklerin size nasıl baktığını bilseydiniz inanın çok şaşırırdınız..Zaten nasip olursa cennette gorucez suan bizim meselemiz bence Melek degil..Daveti aklınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim.Isin ehli olmadıkça genelde kafir cinler musallat olur %95 böyledir. Esmalari zikredin dualarınızda isteyin nasip olursa Ya rüyada yada aynel yakin görebilirsiniz.Bu bizim istememizle değil Cenabı Hakkin dilemesiyle, izin vermesiyle olur.
Forumda bende yeniyim bir kusurum olduysa hakkınızı helal edin.Saygilarimla