Alıntı:
Faruk Nickli Üyeden Alıntı
Korumayı mutlaka yapın gündelik. ihmal etmeyin.
Korumayı yaptıktan sonra da korkmayın. çünkü davet yapmadığınız için hususi olarak çağrı yapmadığınız kasem tarzı v.b uygulama çalışmadığınız için hiçbir türlü zarar gelmez. Gelecek olan en fazla vesvesedir ki forumda zikirden önce vesvese gelmemesi veya geldiği anda ne okunacağına dair bir konu mevcut böylelikle vesveseden de kurtulmuş huşu içerisinde zikir çekebilirsiniz.
Yalnız bazı arkadaşların da tavsiye ettiği gibi Zikir çekerken devamlı olarak yüksek sayıları çekiyorsanız ister istemez bazı kapılar açılacaktır. bu kapılardan hayırların yanında şerler de girmek isteyecektir. Bu yüzden arkadaşların da bahsettiği gibi işte mürşid , yol gösterici burada devreye giriyor ki önemli bir noktadır. Eğerki ilim sahibi bir mürşidiniz varsa hiçbir sıkıntı yaşamadan bu durumları atlatırsınız. Aksi halde sıkıntılı süreçler yaşayabilirsiniz. Allah muvaffak etsin yolunuz açık olsun diyelim
|
Sagolun kardesim. Azimet kasem vs bunlari okumam zaten korkan bir insanim. amacim Allahi zikretmek Allahin sevdigi kullar arasinda olmak bu kadar. O tur seyler bana gore degil. Allah her turlu serden korusun bizleri. Peki mursidimi nasil bulacagim. Gerekli korunma dualarini fazlasiyla not aldim uyguluyorum. Allah paylasanlardan razi olsun.