Bende rahatsız ediliyorum bu sıra. Uzum süre zikirden sanırım benimki. İki gecedir zikir çekmiyorum gündüze bıraktım. Gece korunma duaları ilr salavatları okuyorum. Ama yinede sabahı zor ediyorum. Sürekli bir korlu bi endişe. Gecen gece zikir çekerken ayaklı abajurun ayağının eğildiğini gördüm. Göz yanılsamasıdır dedim. Bir daha oldu. Annemi çağırdım. O sırada ya muğniyi zikrediyodum. Bakara surrsini açıp. Ahmed hulusinin korunma için verdiği ayetleri okuöaya başladım. Normalde zikire başlamadan da okurum boş bol salavat tevbede zikrederim halbuki ama neyse ayetleri okurken dizdrn aşağı elektriklendim sanki. Ve başımın alnımın sol yanından elektrik darbesi hissettim yine. Hala ürperti içimde. Dün gece yatsıyı kılıp haceg namazı kılıp bol dua ettim korunm için olan notlarımı okudum. Gece korkmdım ama zikirde çekemedim. Dizi açıp izledim kafam dağılsın diye sonuç sabah ezanını duyana kadar huzursuzdum. Bugün öğlen namzsından sonra onar kere okunan ayetel kürsi uygulamasını yaptım. Şuam biraz rahatladım ama vesvesem geçmiyo bir türlü
.
|