Alıntı:
jub Nickli Üyeden Alıntı
Yaptığım araştırmalara ve bu işi yapan kişilerle yaptığım Görüşmelerde havas ile ilgili kitaplarda ki duaların çoğunda harf hataları var buna dayanarak birçok işlem olmuyor. Niyet meselesine gelince niyetinimiz tabiki iyi olmalı .ama niyeti kötü olan bir kişi nasıl oluyorda duası tutuyor.bu yüzden bir çok yuvalar yıkılıyor.eger sorun niyetin kötü olduğu için bu işlemlerin tutmadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.her iki niyetin sonucunu veren yüce ALLAH tır. Öyle şeyler yazmışsınızki yok takvanız yok,yok işte ibadetinizimi yapmıyorsunuz,sizin niyetinin kötü falan gibi .bir başkasını tanımadan bu yorumları yapmalısınız.eger bu konuda gerçekten bilginiz varsa yazın.eger yoksa kendinize ait ön yargılarılarınızı kendinize saklayın.işte yazmışlar senin yaptığın hiç bir işlemde tutmuyor muş falan nerden biliyorsun.taktır ALLAH,ın.celp işlemi tutmaz ama başka işlem tutabilir.bu dünyada yaratan insanları farklı şekillerde sınayabilir.bakalım benim kulunun bu duası tutmayınca nasıl bir işleme baş vuracak bana sırtını çevirecek yoksa yinede şükürmü edecek gibiiii.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], okuduğunu anlamadan benim konularıma yorum yapma. Kimse seni alaya almadı. Herkes sana yardım etmeye çalıştı. Kimse sana kötü de demedi.
Sen kendi kendine olumsuz şeyleri kafanda kuruyorsun. Bu şekilde seni kimse sevmez zaten arkadaşım. Kendine değer vererek başla.
Ben bu konuyu dikkat edersen tecrübe ettikleriniz bölümüne açtım. Bu konuyu tecrübe etmesem neden gelip bu bölüme açayım? Yalancı durumuna düşürmeye çalışma boşuna, dua istediği kadar yanlış olsun. Daha önce de söyledim, içinde Allah'ın kalpleri etkileyen esmaları var.
Son olarak; Mesajları dikkatli okuyup anlamadan beyninin süzgeçinden geçirmeden benim konularıma yorum yapma good