Alıntı:
Adalet Nickli Üyeden Alıntı
|
Degerli arkadaşım nereden aldın konuyu bilmiyorum bu davetden once tahassun ve ayetül kürsü ve hıfz ayetleri 7kere okunulur ve evin ve sevdiklerim ve kendimi bu davetden gelecek olan veya madden manen ne kadar zarar verecek olurlarsa ve olacaklarsa ila yevmil kıyamete kadar zarar veremesinler sevdiklerimi ve evimi ve kendimi korumaya aldım der okumayı bitirirsin . sonra yazılan yerde yani senin hangi kitapdan veya nereden alıntı aldıysan orada tütsü yazıyorsa mutlaka o tütsüyü yakmalıdır. ve davet icab oldu veya olmadı mutlaka gelmediler diye yerin den kalkılmaz mutlaka gelmişlerdir ya senin çakraların açık degil"ir yada sana gözükmek istememişlerdir. onun için kesinlikle 3 kere veya 7 kere sarf duasını okumalıdır.
Eger okumazsan davet ettiğin kişiler görsende görmesende oradan gitmezler agrımadık başını agrıtırsın. ve bu şahsi davet"midir yoksa suya veya başka nesleye çagrılan davetmidir?
ben bunlar"dan bir kac örnek verdim formda davetlerde neler yapılır? öncesi,sonrası!!!! bunları aynı konuları yazmaya luzum yokdur zatende buna zamanımız yokdur. konular acılırken kaç kere okunacak? ve nasıl yapılacak? konunun altına eklersen senden de vebal veya günah kalkmış olur.
Actığın bu davetle alakalı konularda son şu cümleyi bu davetler tehlikekli olup ehli olan kişinin işidir ve davet etmeden bu konular var formda öncesi ve sonrası ne yapılr? bundan sonra davet etin dersen daha makbul ve aydınlatıcı olur. her zaman söylediğimiz gibi.