acılım ayrıcılık bunun altında doğunun özerklık kazanması aponun cıkması daha sonra bıtıcek mı hayır ozamanda ıstanbulda mersınde adanada ankarada sur da burda bızım hakkımız var dıcekler acılımda acılım bu iç savas hıc bıtmıcek bircok kısı kacak elektrık kullanır coğı kısıde yesıl kart vardır batıda yesıl kart alamak baya bı zor kacak elketrıkte ise 1 ayda elektrık kesilir hatta emnıyet ın dibinde bıle bircok yerde kacak sıgara telelfon mazot satılır dağdan örgüt iner halk coskulu karsılar devlet bısey yapmaz trafık polisine ceza yazmayın malıyecıye denetım yapmayın tedasa karısmayın her turlu illegal gösterıde silah molotof tas kullnılır polise bıber gazında baska bıseye ızın verdırmeyen bir iktdar vardı ama herkes kahramanı hdp yaptı ama ıktıdar bunlara ızın verdı neden ıse doğunun halkını kaybetmeylım bı daha kı secımde oyu belkı bıze atarlar ama ne oldu tam tersıne dondu işler doğu anadolu amerikada veyatta israilde çinde olsaydı acaba neler olurdu emın olun biber gezı yerıne misket bombaları baslarına atılırdı kurtler ılgılı sorunum yok olmazda ırkıclığı 4 kitap red etmıs ben sadece sitem ettim nerden mı biliorum bunları 2010 -2013 de hakkari ve vandaydım coğu seye tanık oldum bu kadarı yeter.
|