Alıntı:
Astra Nickli Üyeden Alıntı
cin musallatı olan kişiler sıkıntı bunalım rüyada korkutulma cinli rüyalar korkutulma vs olaylar yaşar ki sen sayısı çok diyorsun .. Nasıl emin oldunuz ki buna... Paranormal olaylar yaşıyormusun ? Musallat okadar basitbi olay deil ki
|
2006 yılı bir yaz gecesinde balkonda sallanan kot pantalonun demirlere vurduğu ses'e sinir olup balkonda yere fırlatmam gecesi rüyamda biri erkek kardeşim kılığında biri kılıksız olarak 2 cin rüyama geldi. Tabi beni boğmaya çalışıyorlardı. Velhasıl cinler ile alakalı bir çok rüya gördüm. Hatta birinde onların tarafta bir evede gittim. Fakat o tarihden bu tarihe kadar zaman zaman gece rüyada korkutma dışında bir zararları olmadı. Tabi 2. Gerçekten çok sevdiğim insan hayatımdan sebepsizce çıkıncaya kadar.
Konuya vakıf bir hocaya bakım yaptırdığım zaman. Yanımda 4 varlık olduğunu söyledi. Ve ben gene umursamadım. Allah dan gelen Allah cc izni ile tekrar gider dedim.. Fakat bunlardan biri konuyu farklı bir yere çekmeye çalışınca bende temizlemek istedim. Acemi bir arkadaş ın uzaklaştırma işlemi hüsranla sonuçlanınca bir sonraki bakıma göre 4 gittiler geri gelirken yanlarında 5 tane daha geldi. Oldu 9 .. O 5 varlık işlem yapan kişiye musallat oldu.
Sonuç olarak gitti değimiz 4 hala kesin olarak duruyor. Ama 5 nin akibetini gercekten bilmiyorum.
50 mesaj sınırım dolunca değerli bir hocam'a baktırmak istiyorum açıkcası.